Eervolle vermelding Stayokay

DOETINCHEM – Stayokay Ameland krijgt een eervolle vermelding van Misset Horeca.
Misset Horeca zet jaarlijks de beste en slechtste hotels op een rijtje. Design Hotel Texel Suites is het best beoordeelde Nederlandse hotel op de reiswebsite Zoover.nl. Het hotel scoorde een gemiddelde waardering van 9.9. Het hotel mag zich een jaar Beste Accommodatie van Nederland noemen. Hotel Benelux in Rotterdam krijgt daarentegen de titel Slechtste accommodatie.

Misset Horeca baseert zich op beoordelingen op Zoover.nl. Alleen de hotels die minimaal vijf beoordelingen gekregen hebben van hun gasten, dingen mee naar een Zoover Award. Er is gekeken naar een gemiddelde van de reviews over het jaar 2009.

Stayokay op Ameland kwam met een 8,3 als heel goed uit de bus. Peter van Vossen van Stayokay Ameland is blij met zijn hoge cijfer. “Het vermelden waard.”

© Persbureau Ameland 2010,
op dit artikel rust copyright. 

Jeanet de Jong
Jeanet de Jong

Jeanet de Jong stopt op 31 augustus 2023 met haar Persbureau Ameland. De nieuwsvoorziening wordt onder dezelfde naam, met een ander logo en andere opmaak als nieuwsblog voortgezet door een externe partij. De mailadressen gekoppeld aan de website verdwijnen.

Artikelen: 18276

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *