Eervolle vermelding Jantina Scheltema

AMERSFOORT – Op 3 juni 2013 zijn in Amersfoort tijdens een nationale en feestelijke prijsuitreiking de felbegeerde Bruidsfoto Awards voor de negende maal op rij toegekend. Bruidsfotograaf Jantina Scheltema uit Nes ontvangt hierbij een eervolle vermelding in de categorie Bruid&Bruidegom. Uit de ruim 1.600 inzendingen van dit jaar koos de onafhankelijke vakjury van het evenement zeventig foto’s die kans maakten om een prestigieuze Bruidsfoto Award te winnen.

Zichtbare trends in de bruidsfotografie

De Bruidsfoto Award geldt als de trendmeter in de bruidsfotografie. Dit jaar laten de winnende foto's veel herkenbare emotie en sfeer zien. Bovendien kenmerken de inzendingen zich door een heel eigen en persoonlijke uitstraling, ondanks dat ze qua stijl en onderwerp van elkaar verschillen. Meer dan ooit besteden bruidsparen aandacht aan het personaliseren van hun grote dag en dat vertaalt zich ook naar hun fotoreportage. Daarmee heeft de huidige bruidsfotografie zich ontwikkeld tot een creatief samenspel tussen bruidsparen en bruidsfotograaf.

14 trotse winnaars van de Bruidsfoto Award 2013

Voor de 9e editie van de Bruidsfoto Award werden ruim 1.600 foto's ingestuurd, in 7 categorieën. Een onafhankelijke vakjury nomineerde per categorie 10 foto's die meedongen naar 2 prijzen: een publieks- en een vakprijs. Bijna 6.000 stemformulieren zijn door bruidsparen en vakfotografen ingevuld en daaruit zijn de 14 winnende bruidsfoto's en Overall Winnaar naar voren gekomen.

De Bruidsfoto Award is een initiatief van Bruid & Bruidegom Magazine. Voor het totaaloverzicht van alle winnaars en eervolle vermeldingen van de Bruidsfoto Award 2013, kijk op www.bruidsfotoaward.nl.>>> lees hier over Trouwen op Ameland

Jeanet de Jong
Jeanet de Jong

Jeanet de Jong stopt op 31 augustus 2023 met haar Persbureau Ameland. De nieuwsvoorziening wordt onder dezelfde naam, met een ander logo en andere opmaak als nieuwsblog voortgezet door een externe partij. De mailadressen gekoppeld aan de website verdwijnen.

Artikelen: 18276

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *