Eerste lustrumconcert Ameland Acappella

NES – Voor de vijfde keer wordt dit jaar in groepsaccommodatie de muziekworkshop Ameland Acappellla georganiseerd. Het weekend wordt zondagmiddag 12 november afgesloten met een miniconcertje in Blierherne. De ingestudeerde liedjes zullen dan gepresenteerd worden. De toegang is gratis. Aanvang 14.15 uur.

Sjoukje Lei en Durk Geertsma organiseren het weekend sinds 2011. De opzet is om met 32 geschoolde zangers en zangeressen in een weekend een aantal mooie acappellanummers in te studeren en te presenteren aan het publiek. Dit jaar o.a. nummers van Sting en Pentatonix. Elk jaar met een andere dirigent. Dit jaar leidt Hans Kaldeway uit Groningen het weekend. Kaldeway is o.a. dirigent, arrangeur en componist en bekend van zijn eigen workshops rond een bepaalde artiest.

De deelnemers komen voornamelijk uit Friesland en Noord-Holland en velen komen elk jaar terug. Ongeveer een derde van de deelnemers wisselt.

Na het concert is er gelegenheid om even na te praten.

Ameland Acapella 12 november 14.15 uur Blierherne

Meer informatie over de workshops op www.amelandacappella.nl

lees hier meer over Ameland Acappella

Jeanet de Jong
Jeanet de Jong

Jeanet de Jong stopt op 31 augustus 2023 met haar Persbureau Ameland. De nieuwsvoorziening wordt onder dezelfde naam, met een ander logo en andere opmaak als nieuwsblog voortgezet door een externe partij. De mailadressen gekoppeld aan de website verdwijnen.

Artikelen: 18279

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *