Eentje erbij

BALLUM – De Corona Locator Nederland heeft 1 positieve test bijgeschreven voor de ingezetenen van de gemeente Ameland. De provincie Friesland is op dit moment de grootste stijger wat betreft positieve tests. Dat is vooral te danken aan een dorpsfeest op het Friese vasteland. Ameland heeft diverse dorpsfeesten op het programma staan, die vorig jaar niet werden gehouden vanwege de strenge maatregelen, maar die komende weken met inachtneming van de regels die nu gelden doorgang vinden.

Intussen is het totaal aantal positieve tests van Amelanders gestegen van 277 naar 278. De positieve test teller van Ameland begon eind september 2020 te lopen. Vorige zomer van 2020 was Ameland een van de laatste gemeenten van het land waar nog geen besmetting geconstateerd was.

Basisregels

Stap voor stap opent de samenleving. 

De basisregels blijven evenwel belangrijk: handen wassen, afstand houden, frisse lucht en testen bij klachten.

Dossier Corona

Jeanet de Jong
Jeanet de Jong

Jeanet de Jong stopt op 31 augustus 2023 met haar Persbureau Ameland. De nieuwsvoorziening wordt onder dezelfde naam, met een ander logo en andere opmaak als nieuwsblog voortgezet door een externe partij. De mailadressen gekoppeld aan de website verdwijnen.

Artikelen: 18280

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *