Duizendenvier

HOLLUM – Er bestaan nogal wat bijzondere gerechten en het duizendjarige ei, een Chinese delicatesse, is daar een van. Het ei wordt op een speciale manier geprepareerd en is niet echt duizend jaar oud, maar wel honderd dagen of meer. Het eiwit en de dooier veranderen door de bereidingswijze van kleur en smaak. Ze worden in partjes gegeten of door rijstepap geroerd. Het blijkt minder eng te smaken dan het uiterlijk doet vermoeden.

 lees hier artikel 1004 van SjaanfanAmeland over de Duizendjarige eieren

Jeanet de Jong
Jeanet de Jong

Jeanet de Jong stopt op 31 augustus 2023 met haar Persbureau Ameland. De nieuwsvoorziening wordt onder dezelfde naam, met een ander logo en andere opmaak als nieuwsblog voortgezet door een externe partij. De mailadressen gekoppeld aan de website verdwijnen.

Artikelen: 18169

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *