Dijkstra Draisma hoofdsponsor Cambuur

LEEUWARDEN – Het Friese bouwbedrijf Dijkstra Draisma, met vestigingen in Bolsward en Dokkum, zet zijn relatie met SC Cambuur voort door het hoofdsponsorschap aan te gaan met de Leeuwarder voetbalclub. Bouwgroep Dijkstra Draisma was afgelopen jaar ook al sponsor van deze voetbalclub en prijkte al op de achterkant van de shirts van SC Cambuur. Deze plek wordt nu verruild voor de voorzijde en met ingang van de aankomende play-offs en tevens het seizoen 2010/2011 prijkt de naam van Bouwgroep Dijkstra Draisma dan ook op de voorkant van de wedstrijdshirts. Op de achterkant staan de namen van PAX Groep uit Leeuwarden en LEVO uit Franeker.

Volgens Jan en Biense Dijkstra, zij vormen de algemene directie van Bouwgroep Dijkstra Draisma, past de mentaliteit en visie van SC Cambuur perfect bij die van de Friese bouwer en ontwikkelaar. Belangrijk hierbij is het uitgangspunt dat de bouwer graag zijn naam wil verbinden aan SC Cambuur, als club van Leeuwarden en van Friesland. Bouwgroep Dijkstra Draisma heeft, net als SC Cambuur, zijn blik gericht op de toekomst en combineert dit met een bijzondere (bedrijfs)visie en grote prestatiedrang.

Deze week zijn de handtekeningen gezet om het hoofdsponsorschap te bekrachtigen. Met de play-offs voor de deur een belangrijke eerste stap om de ambitie voor promotie in te zetten. Samen met PAX Groep en Levo gaat Bouwgroep Dijkstra Draisma ervan uit dat ze een positieve bijdrage kunnen leveren aan de prestaties van SC Cambuur.

De Haan Westerhoff Zonwering uit Drachten zal net als dit jaar op alle broeken vermeld zijn.
Bron: Cambuur

Jeanet de Jong
Jeanet de Jong

Jeanet de Jong stopt op 31 augustus 2023 met haar Persbureau Ameland. De nieuwsvoorziening wordt onder dezelfde naam, met een ander logo en andere opmaak als nieuwsblog voortgezet door een externe partij. De mailadressen gekoppeld aan de website verdwijnen.

Artikelen: 18280

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *