Dieuwke en haar Storm

HOLLUM – Storm, een paardje op Ameland, wil zo graag naar zee. Zijn droom is iets dichterbij gekomen; de barometer kruipt omhoog. Illustrator Dieuwke Veldhuizen weet precies wat Storm wil en zij heeft daar een prachtig verhaal van getekend en geschreven. In het filmpje hieronder maakt u kennis met haar. Om het boekje 'Storm wil naar zee' uit te geven is een crowdfunding opgezet. Dat wil niet meer zeggen dan dat je nu al het boekje kunt bestellen en dat het dan voor je klaar ligt als het boekje is verschenen. En in de crowdfunding zitten niet alleen boekjes. Er zijn verschillende leuke items te bestellen. Hieronder staat de hele opsomming. U betaalt aan Dieuwke Veldhuizen en zij geeft het 'go' voor de drukker. De boekjes en andere tegenprestaties kunnen in Hollum worden afgehaald. Afhalen in Ysbrechtum kan ook en dan kunt u meteen kennismaken met de illustratrice. Opsturen is ook altijd nog een mogelijkheid. Kortom: niets hoeft u te weerhouden van een bestelling. U houdt er een gesigneerd boek en een andere leuke tegenprestatie (kijk eens naar dat knuffelpaard en die paardenmobile met vuurtoren!) aan over.

Het boek gaat €12,50 kosten, want we gaan er natuurlijk vanuit dat deze actie slaagt. Van ieder verkocht boek gaat een euro naar Stichting Paardenreddingboot zodat we nog lang met zijn allen kunnen genieten van de bijzondere demonstraties.

1) Boek

Boek speciaal voor mij

Ontvang het boek ‘Storm wil naar zee’ als eerste én met handtekening en persoonlijke opdracht van Dieuwke Veldhuizen en Storm.

€12,50 

2) Wenskaarten

Storm op 6 kaarten

Ontvang een gesigneerd exemplaar van ‘Storm wil naar zee’ samen met zes, voor deze actie exclusieve, wenskaarten getekend door Dieuwke, natuurlijk in het thema van het boek.

€20,-


3) Mysteriebox

Mysterie van Storm

Een mysteriebox met leuke goodies van Storm en natuurlijk het boek, gesigneerd en wel. Laat je verrassen en heb plezier bij het uitpakken van deze doos.

€ 20,-

4) Maritiem Centrum

Met Storm het museum Abraham Fock in (nog 5 maal bestelbaar)

Ontvang een gesigneerd exemplaar van ‘Storm wil naar zee’ en twee entreetickets voor het Maritiem Centrum. Kijk aldaar ook zeker even bij de paardenreddingboot zelf, dan snap je wel waarom Storm daar graag mee op pad wil!

€25,-


5) Knuffel

Storm gehaakt en wel

Storm om lekker mee te knuffelen tijdens het voorlezen van het prentenboek (natuurlijk inclusief boek). Gehaakt door Dieuwke zelf.

€25,-

6) KNRM

Ga naar de moderne redders

Ontvang een gesigneerd exemplaar van ‘Storm wil naar zee’ en krijg een rondleiding voor twee personen bij de standplaats van de KNRM. Een deel van uw donatie komt ten goede aan de KNRM.

€30,-


7) Foto

Zwartwit foto van de reddingboot (uniek exemplaar)  – niet meer beschikbaar – 

Ontvang een gesigneerd exemplaar van ‘Storm wil naar zee’ en de ingelijste prachtige zwartwit foto. 

Het is een grote foto van de motorstrandreddingboot Adriaan de Bruine en voermannen met hun paarden in actie in de jaren '70, in een lijst van 46 x 36 cm.

€ 50,–

8) Ameland Vertel!

Privé voorstelling Ameland Vertel! (nog 5 bestelbaar)

Ontvang een gesigneerd exemplaar van ‘Storm wil naar zee’ en stort u in spannende of ontroerende verhalen met het thema schipbreuk/reddingboot. Ameland Vertel! bestaat uit een groep enthousiaste vertellers, waarvan sommigen zelfs in het mooie Amelander dialect vertellen.

Groepsgrootte en locatie wordt in overleg met Ameland Vertel! afgesproken.

€ 90,-


9) Lino

Linosnede Paardenreddingboot

Ontvang een gesigneerd exemplaar van ‘Storm wil naar zee’ en een originele genummerde en gesigneerde linosnede van de paardenreddingboot in actie, gesneden en afgedrukt door Jeanet de Jong uit Hollum. 16 x 46 cm, zonder passepartout en lijst.

€ 125,-

10) Eeuwige dank

Vrije donatie

U doneert liever een bedrag zonder tegenprestatie. Dat is natuurlijk heel erg fijn. Dieuwke en Storm zijn u ontzettend dankbaar.

P.S. U hoeft dan niet uw adresgegevens in te vullen.

€ Bedrag naar eigen keuze


11) Mobile

Baby Mobile (nog 5 bestelbaar)

Ontvang een gesigneerd exemplaar van ‘Storm wil naar zee’ en een originele, nergens ander te verkrijgen baby mobile met paardjes en vuurtoren.

€ 50,-

Heeft u uw keuze gemaakt? Alvast hartelijk bedankt! Maak het juiste bedrag over op onderstaand rekeningnummer onder vermelding van nummer en titel van de gekozen optie en uw naam en e-mailadres. Als het boek is uitgegeven kunt u uw gekozen pakket ophalen op Ameland, Westerlaan 8 te Hollum of bij Dieuwke Veldhuizen in Ysbrechtum. Wilt u het boek en de gekozen tegenprestatie laten opsturen, neem dan contact op met d.t.veldhuizen@hotmail.nl in verband met de verzendkosten.

Vindt u de verschillende opties zo leuk dat u niet kunt kiezen en u meerdere bedragen wilt doneren? Zorg dan dat u dit goed optelt en vermeldt in de omschrijving!

NL20 RABO 3296 5429 49 tnv Dieuwke Veldhuizen in Ysbrechtum.

Op de hoogte blijven van de voortgang van de crowdfunding en de ontwikkeling van het boek? Volg Storm op Facebook.

Jeanet de Jong
Jeanet de Jong

Jeanet de Jong stopt op 31 augustus 2023 met haar Persbureau Ameland. De nieuwsvoorziening wordt onder dezelfde naam, met een ander logo en andere opmaak als nieuwsblog voortgezet door een externe partij. De mailadressen gekoppeld aan de website verdwijnen.

Artikelen: 18260

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *