Dierenbescherming collectant Ameland

Collectanten Dierenbescherming gezochtBUREN – De collecte van de Dierenbescherming vindt elk jaar plaats in de week rondom Werelddierendag (4 oktober). De opbrengst van de collecte wordt lokaal besteed en komt dus direct ten goede aan dieren in uw regio. Ameland kan nog collectanten gebruiken. Dus als u direct iets wilt betekenen voor de dieren in uw regio, meld u dan aan als collectant. Zo kunt u uw steentje bijdragen aan het bestrijden van dierenleed en u bepaalt zelf hoeveel tijd u eraan wilt besteden. Wilt u meehelpen, vul dan het formulier in op de website van de Dierenbescherming of bel met José Oud. Haar nummer is 06-21286405.

U geeft zich dan op voor de collecte van zondag 2 t/m zaterdag 8 oktober 2011.

>>> geef collectes en oproepen voor collectanten door aan Persbureau Ameand. Wij zetten het voor u in de agenda en plaatsen een oproep op de website

Jeanet de Jong
Jeanet de Jong

Jeanet de Jong stopt op 31 augustus 2023 met haar Persbureau Ameland. De nieuwsvoorziening wordt onder dezelfde naam, met een ander logo en andere opmaak als nieuwsblog voortgezet door een externe partij. De mailadressen gekoppeld aan de website verdwijnen.

Artikelen: 18280

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *