Dertigduizend per maand

KinderkunstHOLLUM – Adverteren kan via diverse kanalen. Je bedrijf onder de aandacht brengen kan met een flyer, met direct mail, met een dure advertentie in een glossy magazine of met een minder prijzige en flexibele advertentie op internet.

De website van Persbureau Ameland ontvangt een top aantal bezoekers van Ameland en van buiten het eiland; mensen die geïnteresseerd zijn in het eiland. Het is de doelgroep van bijna alle bedrijven op de ouwe pôlle.

Om die doelgroep te bereiken is een beeldadvertentie op de website van Persbureau Ameland een gouden greep. Vooral nu er combinatiepakketten te maken zijn met de website Koopplein Ameland; ook al zo’n topper.

Persbureau Ameland begroet 30.000 bezoekers per maand. Koopplein Ameland zit daar nog een stukje onder maar is een rijzende ster. Bijna 8000 bezoekers in juli 2011 en we kunnen nu al zien dat augustus daar ruim overheen komt. Acht duizend, zeer op advertenties gerichte, potentiële klanten.

Na het zomerseizoen bekijkt u vast en zeker de besteding van uw advertentiebudget voor 2012. Gaat het in grote bedragen naar één kanaal of zet u de flexibele en veel goedkopere Internet media in.

Persbureau Ameland geeft u vrijblijvend offerte voor adverteren op dé Ameland nieuws website van het eiland en dé rubriekadvertentie website van Ameland.

Hier kunt u offerte aanvragen.

Hier ziet u de advertentiemogelijkheden.

Jeanet de Jong
Jeanet de Jong

Jeanet de Jong stopt op 31 augustus 2023 met haar Persbureau Ameland. De nieuwsvoorziening wordt onder dezelfde naam, met een ander logo en andere opmaak als nieuwsblog voortgezet door een externe partij. De mailadressen gekoppeld aan de website verdwijnen.

Artikelen: 18276

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *