De Zwaan Cadeaubon en De Welvaart Picknicktas

HOLLUM – 'Steek het in je Eiland'. Het is de slogan om in deze coronatijd de bedrijven van Ameland een hart onder de riem te steklen. Door er iets te bestellen, bijvoorbeeld. Bestel een cadeaubon bij De Zwaan om straks heerlijke kopjes koffie of een lekker biertje op het terras van te bestellen, maak kennis met de wereldkeuken van Osorio (nieuw op Ameland!), bestel een Speciaalbierenpakket of een Picknicktas bij De Welvaart, haal friet en snacks of een paar pannenkoeken bij Onder de Vuurtoren, smul van het aspergemenu van De Hekseketel. 

Laat zien wat je actie is

Om deze moeilijke tijd door te komen kunnen Amelander bedrijven hun acties en bezorgdiensten zonder kosten aankondigen. PA stelt de advertentieruimte gratis beschikbaar. Elk bedrijf dat bezorgservice inzet, bijzondere bedrijfsactiviteiten ontplooit in deze bijzondere tijd, bierpakketten samenstelt en bezorgt of wat dan ook voor inventieve bedrijfsactiviteit ontwikkelde kan tot 1 juni helemaal kosteloos advertenties plaatsen met de activiteit op Vraag & Aanbod Ameland. PA besteedt er dan tussen het nieuws door weer aandacht aan. Alle Amelander bedrijven kunnen meedoen. Zo steunen we elkaar.

Accountje op Vraag & Aanbod Ameland

Ga meteen aan de slag, maak een accountje aan en begin met het plaatsen van de advertentie of advertenties. Bekijk hier de rubriekadvertenties van bedrijven die hun activiteiten al hebben geplaatst. Dat zij in de meimaand maar aardig zaken mogen doen om hun bedrijf er staande mee te houden. Voor de eilanders en gasten: Pot het geld niet op maar 'Steek het in je Eiland'. 

Skutteldoekje

Vraag & Aanbod Ameland staat open voor alle vragen, oproepen, mededelingen en aangeboden en te koop gevraagde spullen. De maand mei 2020 is deelname voor alle Amelander bedrijven helemaal gratis. #SamenSterk #SteekhetinjeEiland

Dossier Corona

Jeanet de Jong
Jeanet de Jong

Jeanet de Jong stopt op 31 augustus 2023 met haar Persbureau Ameland. De nieuwsvoorziening wordt onder dezelfde naam, met een ander logo en andere opmaak als nieuwsblog voortgezet door een externe partij. De mailadressen gekoppeld aan de website verdwijnen.

Artikelen: 18280

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *