De Zoete Zusjes in het Natuurcentrum

NES – De Zoete Zusjes, bekend op You tube met meer dan 500.000 volgers, hebben onlangs bij de Amelander Musea een filmpje opgenomen ter promotie van hun nieuwe kinderboek ''De Zoete Zusjes gaan op vakantie (naar Ameland)''. De zoete zusjes zijn Saar en Janna. 

Ga met de Zoete Zusjes mee op reis naar een prachtig eiland (Ameland). Spreken ze daar wel Nederlands? Dat maakt niet uit, als er maar genoeg te doen is! Je kunt er strandjutten, ijsjes eten, fietstochten maken, mee met de vissersboot, wadlopen en zelfs zeehonden zien. Samen met papa, mama en broer Bram beklimmen Saar en Janna een oude vuurtoren, wandelen ze over een blotevoetenpad en bezoeken ze het Juttersmuseum. En wat vindt Saar in zee? Is dat soms flessenpost? Het wordt een vakantie om nooit te vergeten! 

Bekend van YouTube-kanaal De Zoete Zusjes. Met heel veel illustraties in kleur van Iris Boter. Dit is het leukste vakantieboek om zelf te lezen vanaf 7 jaar, of om voor te lezen vanaf 4 jaar.

Het boek kost € 13,99 en komt 14 april 2021 uit. Koop het in de Amelander boekhandel of via deze link.

Dit boek is toegevoegd aan het Ameland Boeken blog.

Jeanet de Jong
Jeanet de Jong

Jeanet de Jong stopt op 31 augustus 2023 met haar Persbureau Ameland. De nieuwsvoorziening wordt onder dezelfde naam, met een ander logo en andere opmaak als nieuwsblog voortgezet door een externe partij. De mailadressen gekoppeld aan de website verdwijnen.

Artikelen: 18280

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *