De Wadden te winnen

HOLLUM – Wil je ook dat prachtige waddenboek De Wadden van Toon Fey winnen? Om zelf door te bladeren of om in je vakantieappartement te leggen?

Plaats dan een originele, grappige, mooie, ontroerende maar bovenal verrassende post op Waddenpost. Zet bijvoorbeeld je vakantiehuisje erop en beschijf hoe mooi het gebied rondom je bungalow is. Omschrijf je belevenissen in woord en beeld tijdens een van de evenementen op het eiland of profileer je bedrijf door een galerie van de schilderijen op Waddenpost te plaatsen. Maak mensen nieuwsgierig en laat ze glimlachenen nodig ze en passant uit om jouw bedrijf of jouw huisje te bezoeken.

Je kunt je huisje zonder kosten op Waddenpost presenteren. Huisje Pietje, Alfit, De Friese Antillen, Suudooster, Scotty en Schrijversblok gingen je al voor. Je vindt ze, en meer, op de website onder het kopje Waddenposters. 

 bekijk hier de actie, nummer tien alweer

Jeanet de Jong
Jeanet de Jong

Jeanet de Jong stopt op 31 augustus 2023 met haar Persbureau Ameland. De nieuwsvoorziening wordt onder dezelfde naam, met een ander logo en andere opmaak als nieuwsblog voortgezet door een externe partij. De mailadressen gekoppeld aan de website verdwijnen.

Artikelen: 18280

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *