De teller staat op 46

HOLLUM – Ameland heeft op zondag 8 november 14:00 uur 46 eilanders positief op het coronavirus geregistreerd. In een week tijd is er maar één besmetting bij gekomen. Dit getal is het totaal aantal geregistreerde besmettingen van eilanders; een groot deel van die 46 is alweer genezen. De 46ste besmetting is al op 3 november bijgeschreven. Sindsdien is het rustig op Ameland en is er geen positieve test meer gemeld. 

bekijk hier het overzicht van de Corona Locator Nederland, met cijfers over het totaal aantal positieven op Ameland. Tik bij Zoeken naar gemeente de gemeente in die u wilt bekijken. Kijk op dat overzicht hoeveel mensen tien dagen geleden waren besmet en hoeveel vandaag. Het verschil tussen die twee getallen is het aantal mensen in thuisquarantaine op dit moment.

⇒ De link naar Corona Locator Nederland staat ook onderaan de pagina in het Dossier Corona.

Dossier Corona

Jeanet de Jong
Jeanet de Jong

Jeanet de Jong stopt op 31 augustus 2023 met haar Persbureau Ameland. De nieuwsvoorziening wordt onder dezelfde naam, met een ander logo en andere opmaak als nieuwsblog voortgezet door een externe partij. De mailadressen gekoppeld aan de website verdwijnen.

Artikelen: 18280

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *