De Plaats tijdens lockdown begin 2022

HOLLUM – Pioniersplaats De Plaats in Hollum vertelt over haar activiteiten tijdens de lockdown. Sijbrand Alblas en Engbert van der Meulen namens het team: "Wij, het gehele team van Pioniersplek De Plaats, zijn dankbaar voor uw steun. Het zijn moeilijke tijden voor u en jullie en voor ons werk. Het is dan bijzonder mooi om te zien dat wij zoveel Vrienden van De Plaats mogen verwelkomen. Met jullie financiële bijdrage kunnen wij ons werk voortzetten. Nu, in deze moeilijke tijd, zijn wij open voor eenzamen en kwetsbaren, dit zijn niet alleen ouderen maar zeker ook onze jeugd. Van harte hopen wij zo snel mogelijk de deuren weer wijd open te gooien voor een ieder die zich hier thuis voelt.

Wilt u en wil jij ons werk ook steunen; een gift of donatie is van harte welkom."

Inloopmomenten

De Plaats is open voor wie behoefte heeft aan een gesprekje of een luisterend oor met een kopje koffie of thee. "Stap dus gerust even bij ons binnen op één van de volgende momenten. We hopen elkaar te ontmoeten!"

  • Maandag van 14.30 uur – 16.00 uur
  • Woensdag van 14.30 uur – 16.00 uur
  • Vrijdag van 9.30 uur – 11.00 uur

Muziek die je raakt

"Iedere dinsdagavond vanaf 19.30 uur tot 20.30 uur is er Muziek die je Raakt. Via YouTube kanaal Protestants Ameland en TV digitaal Kabel Noord kanaal 960, 1960 of 2960 wordt dit uitgezonden. Verzoeknummers en gedichten kunt u opgeven via info@deplaats-ameland.nl of telefonisch via 0519-252221

U bent van harte welkom om mee te luisteren!"

 ingezonden mededeling De Plaats – 

Jeanet de Jong
Jeanet de Jong

Jeanet de Jong stopt op 31 augustus 2023 met haar Persbureau Ameland. De nieuwsvoorziening wordt onder dezelfde naam, met een ander logo en andere opmaak als nieuwsblog voortgezet door een externe partij. De mailadressen gekoppeld aan de website verdwijnen.

Artikelen: 18280

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *