De Plaats tijdens de lockdown

Geplaatst op: 20 januari 2021 - Categorie: Alles & Algemeen

HOLLUM - Zolang de lockdown van kracht is gaan de gebruikelijke activiteiten in De Plaats niet door. "We hopen dat de situatie in het land onder controle blijft. Omwille van de liefde voor elkaar dragen ook wij hier ons steentje aan bij," zegt pionier predikant Sijbrand Alblas.

"Tevens is er een oproep gedaan aan buurthuizen om open te blijven voor de kwetsbare doelgroepen. Dezelfde liefde die ons ertoe aanzet ons geplande programma niet door te laten gaan, roept ons ook op om nu naar elkaar om te zien. Met de gemeente Ameland hebben we overleg gehad over hoe dit vorm gegeven kan worden. Hieronder ziet u ons programma in de komende periode."

Inloopmomenten
We zijn open voor wie behoefte heeft aan een gesprekje of een luisterend oor met een kopje koffie of thee. Stap dus gerust even bij ons binnen op één van de volgende momenten. We hopen elkaar te ontmoeten!

  • Maandag van 14.30 uur – 16.00 uur
  • Dinsdag van 9.30 uur – 11.00 uur
  • Woensdag van 14.30 uur – 16.00 uur
  • Vrijdag van 9.30 uur – 11.00 uur

Muziek die je raakt
Dinsdagavond 26 januari om 19.00 uur is er Muziek die je Raakt. Via YouTube kanaal Protestants Ameland en TV digitaal Kabel Noord kanaal 971 of 1971 wordt dit uitgezonden. Op Keyboard speelt Eeke Marees.

Verzoeknummers en gedichten voor een volgende Muziek die je raakt kunt u opgeven via info@deplaats-ameland.nl of telefonisch via 0519-252221

Dossier Corona

Naar nieuwsoverzicht
Ads door PA
Gesponsorde links:
Hier adverteren?