De Plaats op radiokanaal 1960

HOLLUM – Vanwege het coronavirus zijn alle gebruikelijke activiteiten van De Plaats vervallen. Wel biedt de pioniersplaats een aantal van haar activiteiten via de radio aan. "Zo blijven we toch in contact", zegt pionier Sijnbrand Alblas.

Sing inn

Er wordt nog volop gezonden. Alblas: "Komende weken hopen we iedere dinsdagavond om 19.30 uur een kleine Sing inn te laten horen, met zang, gitaar (en soms mondharmonica) van Johan Dul. We beginnen op 31 maart. Deze wordt uitgezonden via het radiokanaal 1960 van de digitale TV en kan dus thuis worden beluisterd. Eeke Marees speelt op het orgel en Johan Dul op de gitaar. Er kunnen ook liederen worden aangevraagd via info@deplaats-ameland.nl."

Ochtendgebed

Het ochtendgebed wordt op donderdagen om 10.30 uur uitgesproken via de kerkradio. Dit is te volgen op kanaal 1960 dat de hervormde kerk gebruikt op de digitale tv met KabelNoord abonnement. Op 2 april wordt het gebed uitgesproken door Sijbrand Alblas. Het gitaarspel en de zang is van Jelmer Kooistra. Hij is tevens huisarts en hij gaat ook iets vertellen over het coronavirus.

Jeanet de Jong
Jeanet de Jong

Jeanet de Jong stopt op 31 augustus 2023 met haar Persbureau Ameland. De nieuwsvoorziening wordt onder dezelfde naam, met een ander logo en andere opmaak als nieuwsblog voortgezet door een externe partij. De mailadressen gekoppeld aan de website verdwijnen.

Artikelen: 18276

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *