De Plaats op radiokanaal 1960

Geplaatst op: 30 maart 2020 - Categorie: School & Vereniging

HOLLUM - Vanwege het coronavirus zijn alle gebruikelijke activiteiten van De Plaats vervallen. Wel biedt de pioniersplaats een aantal van haar activiteiten via de radio aan. "Zo blijven we toch in contact", zegt pionier Sijnbrand Alblas.

Sing inn
Er wordt nog volop gezonden. Alblas: "Komende weken hopen we iedere dinsdagavond om 19.30 uur een kleine Sing inn te laten horen, met zang, gitaar (en soms mondharmonica) van Johan Dul. We beginnen op 31 maart. Deze wordt uitgezonden via het radiokanaal 1960 van de digitale TV en kan dus thuis worden beluisterd. Eeke Marees speelt op het orgel en Johan Dul op de gitaar. Er kunnen ook liederen worden aangevraagd via info@deplaats-ameland.nl."

Ochtendgebed
Het ochtendgebed wordt op donderdagen om 10.30 uur uitgesproken via de kerkradio. Dit is te volgen op kanaal 1960 dat de hervormde kerk gebruikt op de digitale tv met KabelNoord abonnement. Op 2 april wordt het gebed uitgesproken door Sijbrand Alblas. Het gitaarspel en de zang is van Jelmer Kooistra. Hij is tevens huisarts en hij gaat ook iets vertellen over het coronavirus.

Relevante dossiers: Hart van Ameland
Naar nieuwsoverzicht
Ads door PA
Gesponsorde links:
Hier adverteren?