De Omrop bij Nescafé op Ameland

BUREN – Omrop Fryslân zit vanmiddag op het terras van Nescafé. De Friese omroep zet zich aan een terrastafeltje en Amelander gasten schuiven aan. Verslaggever Geert van Tuinen wil het naadje van de kous weten over wonen, werken en vakantie vieren op het Waddeneiland voor het programma Geert yn de middei.

Van 20 – 24 juli was de Omrop ook op het eiland en kampeerde verslaggever Hayo Bootsma op kampeerterrein Klein Vaarwater om van daaruit zomerse afleveringen uit te zenden. Ze zijn nog te bekijken en beluisteren op Utstjoering mist.

Vanmiddag is er een uitzending vanaf het terras van Nescafé. Vanaf 13.00 tot 16.00 uur, rechtstreeks te bekijken en beluisteren op Omrop Fryslân TV, OF radio en Internet.

"Geert yn de Middei sit fannemiddei op it Amelân. Op it terras fan Nescafé yn Nes. Wy simmerje noch ien kear nei op lokaasje en fansels is publyk fan herte wolkom. It programma wurdt wer live útstjoerd op radio, TV en ynternet. En it wurdt in gesllige boel dêr op it terras fan NES Café. We prate mei bysûndere Amelanner gasten, en de live muzyk komt ek fan it eilân. Van Geeft'M sil live optrede. En wy hoopje noch op ferskate ferrassende petearen mei toeristen dy't op it terras sitte. Geert yn de Middei, noch ien kear der op út. Lekker neisimmerje. Simmerje mei ús mei."

Jeanet de Jong
Jeanet de Jong

Jeanet de Jong stopt op 31 augustus 2023 met haar Persbureau Ameland. De nieuwsvoorziening wordt onder dezelfde naam, met een ander logo en andere opmaak als nieuwsblog voortgezet door een externe partij. De mailadressen gekoppeld aan de website verdwijnen.

Artikelen: 18279

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *