De leukste dingen om te doen met de feestdagen

LEEUWARDEN – IM – Het lijkt er nu toch echt op dat we na twee jaar eindelijk weer de feestdagen als vanouds kunnen vieren. Misschien betekent dit voor jou weer de oude tradities oppakken of wil je dit jaar het juist over een compleet andere boeg gooien en nieuwe wegen inslaan. De feestdagen zijn hét moment van het jaar om de familiebanden sterker aan te trekken en volop samen te genieten. Maar wat zijn nu echt leuke dingen die niet mogen ontbreken tijdens de feestdagen? In dit artikel vind je de nodige tips & inspiratie.

Cocktails maken

Begin nu al met het speuren naar leuke kortingen en acties op alcohol. Zo is een jägermeister aanbieding pakken altijd een goed idee. Jagermeister behoort tot één van de meest favoriete drankjes die in de winter gedronken worden. De kruidige smaak brengt je direct in winterse sferen. Een goed drankje om dus ook tijdens de feestdagen aan je gasten te serveren. Zo worden de feestdagen nóg gezelliger!

Wil je het net wat grootser aanpakken? Zoek dan een aantal cocktailrecepten op en shake je eigen cocktails. Zorg er voor dat je in elk geval een aantal basissoorten alcohol in huis hebt. Wodka, rum en gin kopen is in elk geval een goed idee. Deze vormen vaak de basis van elke cocktail en zo kan je vrijwel alles maken wat je wilt.

In het donker een wandeling maken

Word je ook altijd zo lusteloos van hele dagen in huis hangen? Zeker wanneer je hier ook nog eens heel veel bij eet, drinkt en snoept? Doorbreek deze gewoonte dan en ga met hele gezin erop uit om in het donker een wandeling te maken. Ook wanneer het regent. Maak je niet druk om de ‘nette kleding’ en stamp samen met het hele gezin gezellig door de plassen. Het zou natuurlijk nóg mooier zijn als er een vers pak sneeuw ligt.

Geven in plaats van krijgen

De feestdagen staan tevens in het teken van cadeaus. Helaas heeft anno 2022 één op de drie Nederlanders het lastig om sinds de inflatie rond te komen. Dat blijkt uit cijfers van Nibud. Dat betekent ook dat cadeaus voor velen niet meer zo vanzelfsprekend is. Hoe mooi is het dan om deze families dingen te schenken. Een geheel nieuwe traditie wordt zo geboren.

Door Twenty Four Webvertising

Partnerproductie / Ingezonden mededeling – Twenty Four Webvertising B.V. De redactie van PA is niet verantwoordelijk voor de inhoud van deze bijdrage.
Jeanet de Jong
Jeanet de Jong

Jeanet de Jong stopt op 31 augustus 2023 met haar Persbureau Ameland. De nieuwsvoorziening wordt onder dezelfde naam, met een ander logo en andere opmaak als nieuwsblog voortgezet door een externe partij. De mailadressen gekoppeld aan de website verdwijnen.

Artikelen: 18260

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *