De Klipper staat er op

HOLLUM – Amelander Paradijs 43 en De Klipper zijn de twee accommodaties die woensdag 22 augustus aan de app Ameland Actueel zijn toegevoegd. De twee maken gebruik van de Zomer aanbieding die nog een dikke week geldt.

>>> klik op de foto om de presentatie van Klipper te zien.ZOMER AANBIEDING VOOR PARTICULIERE VERHUURDERS

Voor particuliere verhuurders hebben we een speciale zomeraanbieding.

Voor 24 euro staat u vier jaar lang op de app (50 eurocent per maand) met de adresgegevens, het telefoonnummer, doorverwijzing naar uw eigen website, foto van de accommodatie en een stukje tekst van ongeveer 50 woorden. Voor 6 euro meer plaatsen we er een tweede foto bij.

Deze aanbieding geldt tot eind augustus 2012.

Aanmelden kan hier.

Ook elke Amelandse zaak of bedrijf dat op Ameland zaken doet kan zich presenteren op de iPhone app Ameland Actueel en op ameland-actueel.nl voor alle smartphones.

U kunt kiezen uit een presentatie van € 24,–, € 48,– of € 96,– voor een heel jaar. Verlenging kost in alle drie de gevallen € 24,–.

Aanmelden kan hier. U kunt er ook nog aanbiedeingen bij laten plaatsen voor een euro per week: EEN EURO PER WEEK.

>>> lees hier over Ameland apps voor de smartphone

>>> volg hier de App Ameland Actueel op Twitter

Banner groot

Jeanet de Jong
Jeanet de Jong

Jeanet de Jong stopt op 31 augustus 2023 met haar Persbureau Ameland. De nieuwsvoorziening wordt onder dezelfde naam, met een ander logo en andere opmaak als nieuwsblog voortgezet door een externe partij. De mailadressen gekoppeld aan de website verdwijnen.

Artikelen: 18276

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *