De Klimop over andere boeg

NES – Restaurant De Klimop in Nes gooit het over een andere boeg. Daphne Noordhof vertelt aan haar gasten, de oude vertrouwde, de passant en de nieuwe, wat er wijzigt.

"Geachte gast,

Cafe Restaurant De Klimop staat aan de vooravond van een nieuwe transformatie. Sinds mijn moeder Anja Hofker de dagelijkse leiding en de exploitatie aan mij heeft overgedragen heb ik gekozen om als avondzaak verder te gaan

Vanaf 16.00 uur ontvang ik u graag op ons terras of in ons gemoedelijke restaurant voor een goed glas wijn, lekkere bites of een selectie van de vernieuwde menukaart.

Voorts ben ik verheugd met de komst van een nieuw keukenteam, zij willen samen met ons team De Klimop culinair verder door ontwikkelen

De Klimop blijft overigens geheel en exclusief geopend voor reserveringen vanaf 25 personen voor een “Wadden”ontbijt, koffietafel, een aangeklede borrel of elke andere feestelijke aangelegenheid.

Ik hoop u graag binnenkort persoonlijk te mogen begroeten en u te laten proeven van onze sfeer.

Lieve en warme groet,

Daphne Noordhof"

Jeanet de Jong
Jeanet de Jong

Jeanet de Jong stopt op 31 augustus 2023 met haar Persbureau Ameland. De nieuwsvoorziening wordt onder dezelfde naam, met een ander logo en andere opmaak als nieuwsblog voortgezet door een externe partij. De mailadressen gekoppeld aan de website verdwijnen.

Artikelen: 18276

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *