De Gezellige Tafel in De Boerderij

BALLUM – De Gezellige Tafel, het samen eten & ontmoeten en het succesnummer van Amelands Produkt, wordt op 5 maart georganiseerd in De Boerderij in Ballum. Eetcafé de Boerderij nodigt u uit voor een gezellige avond vol vermaak. Laat u verrassen en reserveer snel een stoel.

De Gezellige Tafel

Bij De Gezellige Tafel verzorgen het Amelands Produkt een gezond en betaalbaar driegangendiner in een restaurant op Ameland. Onder leiding van een professionele kok start de keukenploeg de voorbereidingen. Vrijwilligers doen boodschappen en dekken de tafels.

Rond etenstijd schuiven alle gasten aan. Bij De Gezellige Tafel staat het Amelands Produkt centraal in het menu. Het is eten wat de pot schaft. We houden uiteraard rekening met allergenen en dieetwensen. Tijdens de avond kunt u ook nmog eens  genieten van entertainment.

Voor wie is De Gezellige Tafel?

Jong of oud, arm of rijk, Hollum, Ballum, Buren of Nes? Eet u vaak alleen? Is uit eten financieel niet mogelijk? Nieuwsgierig naar het Amelands Produkt? Wilt u andere mensen ontmoeten? Bij De Gezellige Tafel is iedereen van harte welkom.

Waar is De Gezellige Tafel?

  • Donderdag 05 maart 2020 en Donderdag 12 maart 2020
  • Eetcafé de Boerderij, Camminghastraat 22, 9162 EM Ballum
  • 17.30 uur aanvang diner (deur geopend vanaf 17.00 uur)
  • Driegangenmenu voor € 10,00 (exclusief drankjes)
  • Reserveren 0519- 554 214 of info@eetcafedeboerderij.nl
  • Meer weten? www.amelandsprodukt.nl/DGT

Waarom De Gezellige Tafel

De Gezellige Tafel vindt dat iedereen erbij hoort in de samenleving en wil eenzaamheid en sociaal isolement onder de aandacht brengen en bestrijden. Met onze aanpak helpen we bewoners kansen te pakken om actief deel te nemen aan de samenleving. Dat doen we door ontmoeting mogelijk te maken en een gezonde leefstijl te promoten met producten van ons eigen Ameland. De Gezellige Tafel is een initiatief van Stichting Amelands Produkt en medemogelijk gemaakt door een bijdrage van het Iepen Mienskipsfûns, Gemeente Ameland en vele vrijwilligers.

Jeanet de Jong
Jeanet de Jong

Jeanet de Jong stopt op 31 augustus 2023 met haar Persbureau Ameland. De nieuwsvoorziening wordt onder dezelfde naam, met een ander logo en andere opmaak als nieuwsblog voortgezet door een externe partij. De mailadressen gekoppeld aan de website verdwijnen.

Artikelen: 18279

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *