De Buren van Nes valt in de prijzen

NES – Strandpaviljoen de Buren van Nes is uitgeroepen tot met meest duurzame strandpaviljoen van Nederland. De Jury: “Strandpaviljoens zijn afhankelijk van de natuur: de duinen, de zee en het strand zijn onderdeel van hun formule. Vandaar dat steeds meer paviljoens doordrongen raken van de noodzaak tot duurzaam ondernemen en zich inspannen voor een bedrijfsvoering die mens en milieu zo min mogelijk belast. Langs het strand ontstaan dan ook steeds meer initiatieven die verschillen van energiebesparende maatregelen en de toepassing van biologisch afbreekbare materialen tot het gebruik van biologische ingrediënten in de keuken. Duurzaamheid leeft op het strand.

De Buren van Nes dankt de uitverkiezing aan het feit dat duurzaamheid in hun volledige denken zit. Ze kijken naar alle processen en zorgen er ook voor dat de gasten zich betrokken voelen en bijdragen aan het opruimen van hun afval.”

© Persbureau Ameland  2010,  op dit artikel rust copyright.

 

Jeanet de Jong
Jeanet de Jong

Jeanet de Jong stopt op 31 augustus 2023 met haar Persbureau Ameland. De nieuwsvoorziening wordt onder dezelfde naam, met een ander logo en andere opmaak als nieuwsblog voortgezet door een externe partij. De mailadressen gekoppeld aan de website verdwijnen.

Artikelen: 18276

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *