RSS
Zoeken

De bewoners van De Stelp hebben een duofiets

Geplaatst op: 23 juli 2019 - Categorie: Alles & Algemeen

Foto De Stelp

HOLLUM - De bewoners van De Stelp zijn in het bezit van een prachtige duofiets. Vanmorgen is de duofiets onder het genot van een kopje koffie en een gebakje officieel in gebruik genomen door Rob Brouwer, bewoner van De Stelp. De duofiets is mogelijk gemaakt door giften van Stichting Vrienden van De Stelp, De Strandexpress van Piet van Tuinen, Garage- en Tweewielerbedrijf Visser, het Nationaal ouderenfonds, personeelsvereniging van De Stelp en een grote gift na het afscheid van huisarts Monique Lappenschaar.

Veel bewoners hebben in het verleden veel gefietst over het mooie eiland. Dit is helaas voor bijna alle bewoners niet meer haalbaar. De duofiets geeft de bewoners weer de gelegenheid om door de natuur te fietsen en op die plekjes te komen waar ze vroeger zo graag naar toe gingen. De bewoners zijn op zoek naar een bijrijder.

Alle familieleden, kennissen en vrienden van de bewoners van De Stelp kunnen gratis, samen met die bewoner een rondje maken op de duofiets. Heeft u geen familielid of kennis in De Stelp wonen maar vindt u het wel leuk om met een bewoner te gaan fietsen? Dan kunt u zich aanmelden als bijrijder. We hebben uw hulp hard nodig om onze bewoners een fantastische dag te bezorgen.

Wilt u onze fiets een keer gebruiken zonder een bewoner van De Stelp? Dan kunt u tegen een vergoeding gebruik maken van de duofiets. De kosten voor een dagdeel zijn €10,00 en contant te betalen.
U kunt de fiets reserveren via: receptiedestelp@elkander.frl of via 0519-554141

Relevante dossiers: Zorg op Ameland
Naar nieuwsoverzicht
Ads door PA
Gesponsorde links:
Hier adverteren?