Dagje ontspanning op Ameland

TILBURG – Het Waddeneiland Ameland is een geschikte plek voor een dagje weg, een weekeindje erop uit of een langere vakantie. Helemaal als je voor langere tijd weg bent is het wel eens fijn om een bezoek te brengen de kapper, een pedicure of een schoonheidssalon. Een bezoek aan Ameland voor een vakantie kan zeer ontspannend werken. Verwen jezelf en een ander daarom ook eens met behandeling voor uiterlijke verzorging. Gelukkig is er voor jou en je vriendinnen genoeg keuze voor een schoonheidsbehandeling op Ameland.

Naar de schoonheidssalon

Voor een ontspannen schoonheidsbehandeling kun je het beste terecht bij een schoonheidssalon. Hier wordt jouw gezicht en de huid behandeld en verzorgt. Aan de hand van jouw huid weet de schoonheidsspecialist wat de beste behandeling voor jou is. Het is vaak mogelijk om jouw wenkbrauwen te laten epileren, mee eters kunnen worden weggehaald en jouw huid wordt voorzien van de beste producten voor de verzorging. Na een bezoekje aan de schoonheidssalon op Ameland kun je weer fris en fruitig op pad.

Het haar in model

Niet alleen de schoonheidssalon maar ook de kapper kan een ontspannende werking hebben op lichaam en geest. Een kapper is vaak in voor een gezellig praatje en weet feilloos jouw wensen te volgen. Zo kun je ook tijdens een vakantie een mooi nieuw kapsel aangemeten krijgen. Is de kleur van jouw haar dof geworden door het vele zonnen of ben je toe aan iets anders? Dan is het natuurlijk ook mogelijk om jouw haren te laten verven. Naast verven kun je bij de kapper ook het beste advies krijgen voor de verzorging van jouw kapsel.

Voetverzorging

Een bezoek aan Ameland betekent ook vaak een bezoekje aan het strand en de zee. Dan wil je wel kunnen rondlopen op slippers of sandalen. Lekker met het zand tussen de tenen of met je voeten in de branding lopen. Goede voetverzorging is voor het uiterlijk dan ook zeker prettig. Ook voor de gezondheid van voeten is goede voetverzorging van belang. Gelukkig zijn er altijd wel een pedicures op het eiland die jou hierbij helpen.

– ingezonden mededeling –

Jeanet de Jong
Jeanet de Jong

Jeanet de Jong stopt op 31 augustus 2023 met haar Persbureau Ameland. De nieuwsvoorziening wordt onder dezelfde naam, met een ander logo en andere opmaak als nieuwsblog voortgezet door een externe partij. De mailadressen gekoppeld aan de website verdwijnen.

Artikelen: 18269

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *