Dag van de Lokale Media

HOLLUM – Het is vandaag de de Dag van de Lokale Media. Eigenlijk is het altijd de dag van de lokale media. Zonder de plaatselijke nieuwsjagers en lokale persbureaus was het aanbod aan nieuws uit de regio een stuk armer.

Ameland is gezegend met actieve nieuwsleveranciers. Met eenmansbedrijfjes speuren de ZZP'ers naar nieuwswaardige momenten en fotogenieke situaties. Ware duizendpoten zijn het, die anders dan met bureau's vol redacteuren en chefs die over de afdeling lopen om het nieuws te stroomlijnen, in hun eentje werk van vier verzetten. Het zijn deze lokale nieuwsjagers die Ameland onder de aandacht van een groot publiek brengen; ze hebben een groot aandeel in de ruimte die Ameland in de pers krijgt. Op papier, via websites èn mobiel is het eiland goed te volgen. 

De lokale media kunnen dat alleen maar doen als zij zich gesteund weten door de lezers, de Amelanders, de ondernemers en de Amelandliefhebbers. Die steun uit zich in het doorgeven van tips, het deelnemen aan discussies, het Persbureau Amelandaanleveren van kopij, het adverteren van ondernemers en organisatoren en het doorgeven van gepubliceerde belangwekkende berichten aan vrienden en bekenden.

Om de Dag van de Lokale Media te vieren heeft Persbureau Ameland een HERFSTACTIE voor bedrijven op haar mobiele nieuwsvoorziening.

>>> lees hier over de HERFSTACTIE, adverteer en spreek daarmee uw waardering uit voor de levendige nieuwsbijdrage van dit persbureau. Adverteren op de nieuwssite van Persbureau Ameland zelf kan natuurlijk ook. Het komt uw bedrijf ten goede, want daarvoor doet u het natuurlijk ook.

>>> Amelanders en Amelandliefhebbers kunnen VRIEND worden van Persbureau Ameland en daarmee hun waardering laten blijken.

Het levert u nog wat moois op bovendien.

>>> lees hier de Special op InfoNu over de Media op Ameland

>>> lees hier de column Louterend Strand

Jeanet de Jong
Jeanet de Jong

Jeanet de Jong stopt op 31 augustus 2023 met haar Persbureau Ameland. De nieuwsvoorziening wordt onder dezelfde naam, met een ander logo en andere opmaak als nieuwsblog voortgezet door een externe partij. De mailadressen gekoppeld aan de website verdwijnen.

Artikelen: 18279

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *