Culturele agenda Kunstmaand

NES – De Kunstmaand doet een oproep aan alle organisatoren van culturele activiteiten in de Kunstmaand. Zij kunnen hun culturele evenement laten opnemen in het programmaboekje.

"Beste culturele organisatie gemeente Ameland,

Kunstmaand Ameland 2021!

Zoals het nu lijkt zal er tijdens de novembermaand kunst naar het eiland komen.

Als het covid-19 virus niet van zins is om als een boemerang terug te komen en er voor te zorgen dat de Kunstmaand geen doorgang vindt zal er ook dit jaar een programmaboekje namens de Kunstmaand worden uitgebracht.

In dit programmaboekje zullen we de bezoeker van de Kunstmaand informeren over hetgeen er te zien, te beleven en te ervaren is tijdens deze kleurrijke maand op Ameland.

Om het voor de bezoeker nog overzichtelijker te maken willen wij u in de gelegenheid stellen om uw culturele activiteit voor een bedrag van € 25,- excl btw te vermelden in de culturele agenda die wij gaan opnemen in het programmaboekje.

Deze oproep c.q. publicatie komt tot u via Persbureau Ameland omdat wij in het kader van de privacywetgeving wij niet in het bezit zijn van de contactgegevens. Daar waar u aan ons reageert zullen wij de communicatie overnemen.

Op het moment dat u interesse heeft en uw activiteit wilt laten opnemen in de culturele agenda mag u de volgende gegevens aanleveren via november@kunstmaandameland.nl

voor uiterlijk 13 september aanstaande.

Deze gegevens worden vermeld in het programmaboekje.

  • Naam activiteit
  • Waar / locatie
  • Tijdstip
  • Entree

Aanvullend ontvangen wij graag de volgende gegevens, deze zullen worden gebruikt voor communicatie en facturering:

Contactgegevens

  • Naam:
  • e-mailadres:

Daar waar later dit jaar blijkt dat Kunstmaand 2021 geen doorgang vindt en u de betaling heeft voldaan dragen wij zorg voor terugbetaling.

Namens Kunstmaand Ameland

Vriendelijke groet,

Herrinette Koert"

Jeanet de Jong
Jeanet de Jong

Jeanet de Jong stopt op 31 augustus 2023 met haar Persbureau Ameland. De nieuwsvoorziening wordt onder dezelfde naam, met een ander logo en andere opmaak als nieuwsblog voortgezet door een externe partij. De mailadressen gekoppeld aan de website verdwijnen.

Artikelen: 18280

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *