Baby mobile met paard en vuurtoren

HOLLUM – Illustrator Dieuwke Veldhuizen heeft een prachtig prentenboek getekend en geschreven. Paard Storm neemt jonge kinderen mee in zijn droom om reddingbootpaard te worden. Zou het hem lukken? Het boek ligt klaar om gedrukt te worden, maar voor het zover is zetten we deze crowdfunding op om de uitgave mogelijk te maken.

Kijkt u eens naar de verschillende opties om te doneren, u kunt er een gesigneerd boek en andere leuke tegenprestatie aan overhouden.

Als de crowdfunding slaagt gaat het boek €12,50 kosten. Van ieder verkocht boek gaat een euro naar Stichting Paardenreddingboot zodat we nog lang met zijn allen kunnen genieten van de bijzondere demonstraties.

Baby mobile

Er waren al tien nummers om op in te schrijven en daar is een elfde bij gekomen. Dieuwke kan niet alleen illustreren en schrijven, maar ook haken. Speciaal voor de 'Storm wil naar zee crowdfunding' heeft ze vijf baby mobiles gemaakt, voor in de box of babykamer. Het zijn paardjes met de vuurtoren als blinkend middelpunt. Toegvoegd als nummer 11. Wees er snel bij, want er zitten maar vijf stuks in deze crowdfunding. 

1) Boek

Boek speciaal voor mij

Ontvang het boek ‘Storm wil naar zee’ als eerste én met handtekening en persoonlijke opdracht van Dieuwke Veldhuizen en Storm.

P.S. Zet even in de omschrijving van de overboeking de (voor)naam van de ontvanger.

€12,50 

2) Wenskaarten

Storm op 6 kaarten

Ontvang een gesigneerd exemplaar van ‘Storm wil naar zee’ samen met zes, voor deze actie exclusieve, wenskaarten getekend door Dieuwke, natuurlijk in het thema van het boek.

€20,-


3) Mysteriebox

Mysterie van Storm

Een mysteriebox met leuke goodies van Storm en natuurlijk het boek, gesigneerd en wel. Laat je verrassen en heb plezier bij het uitpakken van deze doos.

€ 20,-

4) Maritiem Centrum

Met Storm het museum Abraham Fock in (nog 5 maal bestelbaar)

Ontvang een gesigneerd exemplaar van ‘Storm wil naar zee’ en twee entreetickets voor het Maritiem Centrum. Kijk aldaar ook zeker even bij de paardenreddingboot zelf, dan snap je wel waarom Storm daar graag mee op pad wil!

€25,-


5) Knuffel

Storm gehaakt en wel

Storm om lekker mee te knuffelen tijdens het voorlezen van het prentenboek (natuurlijk inclusief boek). Gehaakt door Dieuwke zelf.

€25,-

6) KNRM

Ga naar de moderne redders

Ontvang een gesigneerd exemplaar van ‘Storm wil naar zee’ en krijg een rondleiding voor twee personen bij de standplaats van de KNRM. Een deel van uw donatie komt ten goede aan de KNRM.

€30,-


7) Foto

Zwartwit foto van de reddingboot (uniek exemplaar)  – niet meer beschikbaar, is al verzegd – 

Ontvang een gesigneerd exemplaar van ‘Storm wil naar zee’ en de ingelijste prachtige zwartwit foto. 

Het is een grote foto van de motorstrandreddingboot Adriaan de Bruine en voermannen met hun paarden in actie in de jaren '70, in een lijst van 46 x 36 cm.

€ 50,–

8) Ameland Vertel!

Privé voorstelling Ameland Vertel! (nog 5 bestelbaar)

Ontvang een gesigneerd exemplaar van ‘Storm wil naar zee’ en stort u in spannende of ontroerende verhalen met het thema schipbreuk/reddingboot. Ameland Vertel! bestaat uit een groep enthousiaste vertellers, waarvan sommigen zelfs in het mooie Amelander dialect vertellen.

Groepsgrootte en locatie wordt in overleg met Ameland Vertel! afgesproken.

€ 90,-


9) Lino

Linosnede Paardenreddingboot

Ontvang een gesigneerd exemplaar van ‘Storm wil naar zee’ en een originele genummerde en gesigneerde linosnede van de paardenreddingboot in actie, gesneden en afgedrukt door Jeanet de Jong uit Hollum.

€ 125,-

10) Eeuwige dank

Vrije donatie

U doneert liever een bedrag zonder tegenprestatie. Dat is natuurlijk heel erg fijn. Dieuwke en Storm zijn u ontzettend dankbaar.

P.S. U hoeft dan niet uw adresgegevens in te vullen.

€ Bedrag naar eigen keuze


11) Mobile

Baby Mobile (nog 5 bestelbaar)

Ontvang een gesigneerd exemplaar van ‘Storm wil naar zee’ en een originele, nergens ander te verkrijgen baby mobile met paardjes en vuurtoren.

€ 50,-

Heeft u uw keuze gemaakt? Alvast hartelijk bedankt! Maak het juiste bedrag over op onderstaand rekeningnummer onder vermelding van

  • nummer en
  • titel van de gekozen optie en
  • uw e-mailadres.

Als het boek is uitgegeven kunt u uw gekozen pakket ophalen op Ameland, Westerlaan 8 te Hollum.

Wilt u het boek en de gekozen tegenprestatie laten opsturen, neem dan contact op met d.t.veldhuizen@hotmail.nl in verband met de verzendkosten.

Vindt u de verschillende opties zo leuk dat u meerdere bedragen wilt doneren? Zorg dan dat u dit goed optelt en vermeldt in de omschrijving!

NL20 RABO 3296 5429 49 tnv Dieuwke Veldhuizen 

Op de hoogte blijven van de voortgang van de crowdfunding en de ontwikkeling van het boek? Volg Storm op Facebook.

Jeanet de Jong
Jeanet de Jong

Jeanet de Jong stopt op 31 augustus 2023 met haar Persbureau Ameland. De nieuwsvoorziening wordt onder dezelfde naam, met een ander logo en andere opmaak als nieuwsblog voortgezet door een externe partij. De mailadressen gekoppeld aan de website verdwijnen.

Artikelen: 18260

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *