Crowdfunding voor WAD in beeld

Geplaatst op: 11 maart 2018 - Categorie: Kunst & Cultuur

Wad in beeld

LEEUWARDEN – Een aantal studenten van de Fotovakschool in Apeldoorn heeft zoekt sponsoren voor een fotoproject dat ze WAD in beeld hebben genoemd. Ze willen er een fotoboek van maken.

“Wie zijn wij? Wij zijn Eva, Kevin, Lars, Mirjam en Rens. Samen studeren wij aan de Fotovakschool te Apeldoorn en zijn op zoek naar jullie steun.

Wat is ons project? Dit schooljaar bezoeken wij de vijf Waddeneilanden; Texel, Vlieland, Terschelling, Ameland en Schiermonnikoog. Wij brengen het wad in beeld.

WAD is een project over en voor de Waddeneilanden. Een persoonlijke, creatieve en open kijk op het eilandleven, met een fotografisch boek als resultaat. Inspiratie, creatie en beleving staan daarin centraal.

Koop het boek en haal het eilandgevoel bij u thuis.

Wat kunt u voor ons betekenen? Om ons project te kunnen realiseren, hebben wij uw steun nodig! U kunt vrij doneren of een tegenprestatie kiezen. Kijk gerust tussen de opties.

Waar gebruiken wij uw bijdrage voor? Wij gebruiken het bedrag van de crowdfunding voor het reizen naar de Waddeneilanden en voor het drukken van de boeken.

Uitreiking De boekpresentatie zal eind dit schooljaar plaatsvinden. De boeken worden dan, onder genot van een hapje en drankje, uitgereikt. Bij aankoop van één of meerdere boeken ontvangt u een uitnodiging voor uzelf en een introducé.”

Op de website Voor de Kunst is de pagina van dit crowdfundingproject te vinden.
Doneren kan met elk bedrag vanaf 10 euro en er staat een tegenprestatie tegenover. Het streefbedrag is 3000 euro. Op 11 maart 10:00 uur is daar 22% van gerealiseerd.

Bekijk hier de crowdfundingprojecten die PA heeft opgezet of gesteund.

Naar nieuwsoverzicht
Ads door PA
Gesponsorde links:
Hier adverteren?