Crowdfunding Van A naar B succesvol

HOLLUM – Het crowdfundingproject Van A naar B is succesvol verlopen: Ria en Anthony Evers vertrekken 14 mei naar Bonaire. Van de opbrengst van alle acties, een dikke 5000 euro, hebben ze de tickets en verhuizing kunnen betalen. Voor het huis dat op Bonaire voor hun klaar staat betalen ze huur, zoals ze dat op Ameland ook voor hun woning doen. Het waren juist alle extra kosten die een vertrek in de weg zat. Die kosten kunnen van de opbrengst van alle acties en de veiling worden betaald. Bekijk hier de Eurometer van dit Crowdfundingproject.

Ria Evers was vanmiddag weer op Omrop Fryslân. Femke de Walle sprak met haar en vroeg of ze over een poosje, als ze wat gesetteld zijn op Bonaire, nogmaals contact mogen opnemen. De Walle wil dan horen hoe het de Friezen om utens vergaat.

⇒ beluister hier het telefoongesprek op de radio tussen Ria Evers-Dokter en Femke de Walle van Omrop Fryslân.

de actie kan nog steeds gesteund worden, zodat de crowdfundingactie iets dichter bij haar streefbedrag komt en er nog wat extra's inzit voor Ria en Anthony. Er zijn nog kaarten te koop voor 6 euro per pakje. De kaarten zijn te koop bij Ria Evers zelf, bij Het Melkkannetje en op O.P. Lapstraat 7 in Hollum bij Persbureau Ameland. Leuke kaarten met illustraties uit het boek Ameland aan Tafel met een Bonairiaanse twist.

Vier van die kaarten staan hieronder, alle 14 zijn hier te zien.

Jeanet de Jong
Jeanet de Jong

Jeanet de Jong stopt op 31 augustus 2023 met haar Persbureau Ameland. De nieuwsvoorziening wordt onder dezelfde naam, met een ander logo en andere opmaak als nieuwsblog voortgezet door een externe partij. De mailadressen gekoppeld aan de website verdwijnen.

Artikelen: 18276

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *