Cocon op 17 april weer in Nes

LEEUWARDEN – Speciaal voor alle bril- en contactlensdragende eilandbewoners stapt Cocon maandag 17 april weer op de boot naar Ameland. "U kunt bij ons terecht in huisartspraktijk Maters aan de Schoolstraat 1 in Nes voor het opmeten van uw ogen; een lenscontrole; het uitzoeken van een nieuwe (zonne)bril; het bijstellen van uw huidige bril en voor kleine reparaties", zeggen de mensen van Cocon. 

Ruud Clemens van Cocon: "We werken op afspraak, zodat we voor iedereen voldoende tijd kunnen reserveren. Het is niet mogelijk om die via onze online-agenda te boeken. Belt u voor een afspraak naar onze winkel in Leeuwarden 058 215 13 53. Dan kunt u direct eventuele wensen doorgeven voor wat betreft de selectie monturen die in de koffer meegaat." 

Vraagt het CBR u om een oogmeting te laten doen voor het rijbewijs? Dan kunt u daarvoor vrijwel altijd binnen twee dagen terecht bij één van onze optometristen, in Leeuwarden. Zij verzamelen de nodige gegevens en delen uw dossier online met een oogarts. Die brengt een advies uit aan het CBR over uw medische rijgeschiktheid. Clemens: "Dat is snel geregeld, dus!"

Wilt u weten wanneer we dit jaar nog meer naar Ameland komen, kijkt u dan op de website van oogmodecocon.nl/ameland/. Of kijk in de agenda op deze website.

 

Jeanet de Jong
Jeanet de Jong

Jeanet de Jong stopt op 31 augustus 2023 met haar Persbureau Ameland. De nieuwsvoorziening wordt onder dezelfde naam, met een ander logo en andere opmaak als nieuwsblog voortgezet door een externe partij. De mailadressen gekoppeld aan de website verdwijnen.

Artikelen: 18260

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *