Club 2018 – zorg dat je erbij bent

LEEUWARDEN – Waddenpost en Persbureau Ameland trekken op met de voorbereidingen voor Leeuwarden-Fryslân Culturele Hoofdstad van Europa 2018. VVV Ameland doet dat ook en de VVV is lid van Club 2018, dezelfde club waar ook Waddenpost is toegetreden.

Leeuwarden-Fryslân 2018 plaatst Leeuwarden en de provincie Fryslân een jaar lang in het middelpunt van de belangstelling. In de Friese hoofdstad en in de hele provincie worden projecten georganiseerd en vinden evenementen plaats die een uitstraling zullen hebben op de jaren na 2018.

De Wadden doen mee en ook Ameland laat de kans niet voorbijgaan en draait mee in het programma van Culturele Hoofdstad 2018 met bijvoorbeeld MadNes en De Hort Op. Waddenpost en Persbureau Ameland gaan daar uitgebreid over publiceren.

De organisatie van Leeuwarden-Fryslân 2018 heeft een club speciaal voor het MKB in het leven geroepen, Club 2018. Het is een soort crowdfunding onder het bedrijfsleven, met lucratieve voordelen voor de deelnemers en fondsen voor Leeuwarden-Fryslân 2018. Leden ontvangen bijvoorbeeld het Club 2018 promokratje, die je weer aan kunt vullen met je eigen product. Een flesje kruidenbitter bijvoorbeeld, een potje Amelander mosterd of een entreekaart voor een muzikaal en theatraal project. Met het promokratje leert u bedrijven kennen en andere ondernemers leren u kennen en uw product doet zijn promotionele werk.

Leden van Club2018 worden regelmatig uitgenodigd voor een inspirerende bijeenkomst. Op 13 maart is er weer zo'n bijeenkomst. Programmamakers geven een preview van wat er in 2018 allemaal te zien zal zijn en de ondernemers kunnen ondertussen netwerken. Op 13 maart zijn de Club2018-leden te gast bij Club2018-lid Marten Hylkema van MHB Event Facilities in Bolsward. 

Amelander bedrijven kunnen Leeuwarden-Fryslân 2018 steunen door ook lid te worden. Je krijgt ondermeer twee exclusieve toegangskaarten voor de openingsceremonie van Leeuwarden-Fryslân 2018, naams- en logovermelding op de website van Club2018, onderdeel van www.2018.nl, logovermelding op de Club2018-sponsorauto die door heel Friesland rijdt, exclusief gebruiksrecht van het Club2018-logo op uw eigen communicatiemiddelen, reclamezendtijd van 2018 seconden op Omrop Fryslân TV, redactionele aandacht in diverse (social) media en de mogelijkheid voor het bestellen van (relatie)kaarten in de (voor)verkoop.

Ook Club2018 lid worden? Lees dan hier wat voor voordeel je ervan hebt en meld je meteen aan.

Ga via deze link naar de website van 2018.nl of klik op Partners en Sponsors

Jeanet de Jong
Jeanet de Jong

Jeanet de Jong stopt op 31 augustus 2023 met haar Persbureau Ameland. De nieuwsvoorziening wordt onder dezelfde naam, met een ander logo en andere opmaak als nieuwsblog voortgezet door een externe partij. De mailadressen gekoppeld aan de website verdwijnen.

Artikelen: 18280

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *