Buter in de Amelandse brij

HOLLUM – Het is het krentje in de pap, of, zoals gedeputeerde Tineke Schokker het vandaag bij de opening van de strandovergang Buren formuleerde: "de buter in de brij" van nieuwsgierig Ameland: de mobiele app Ameland Actueel, voor iPhone en voor elke andere smartphone.

Pijler onder de app is het nieuws van het eiland en de agenda van Ameland. De app is er voor wie op de hoogte wil blijven van de gebeurtenissen, de politiek, de Amelanders, de KNRM, de evenementen, de verhalen: kortom van alles wat Ameland aangaat.

Bedrijven kunnen zich presenteren op de app. Met adresgegevens, met direct belbaar telefoonnummer, met foto en een wervend stukje tekst. Bedrijven staan niet zomaar op de app, ze geven daar zelf opdracht voor en bepalen zelf wat er op komt.

Voor andere locaties neemt Persbureau Ameland het initiatief. Denk dan aan de badstranden, de beelden, belangrijke gebouwen, handige onderwerpen of leuke weetjes over het landschap. De app is wars van flauwekul en houdt van interessante locaties.

En die staan er op.

Vindt u uw bedrijf interessant genoeg, neem dan contact op met Persbureau Ameland om de presentatie te regelen. In no time staat hij er op en dan kan iedereen met een smartphone u mobiel vinden en bereiken. U kunt kiezen uit een presentatie van € 24,–, € 48,– of € 96,– voor een heel jaar. Verlenging kost in alle drie de gevallen € 24,–.

Aanmelden kan hier.

ZOMER AANBIEDING VOOR PARTICULIERE VERHUURDERS

Voor particuliere verhuurders hebben we een speciale zomeraanbieding.

Voor 24 euro staat u vier jaar lang op de app (50 eurocent per maand) met de adresgegevens, het telefoonnummer, doorverwijzing naar uw eigen website, foto van de accommodatie en een stukje tekst van ongeveer 50 woorden. Voor 6 euro meer plaatsen we er een tweede foto bij.

Deze aanbieding geldt tot eind augustus 2012.

Aanmelden kan hier.

>>> lees hier over de app

>>> lees hier over Ameland apps voor de smartphone

>>> volg hier de App Ameland Actueel op Twitter

Ameland Actueel

Jeanet de Jong
Jeanet de Jong

Jeanet de Jong stopt op 31 augustus 2023 met haar Persbureau Ameland. De nieuwsvoorziening wordt onder dezelfde naam, met een ander logo en andere opmaak als nieuwsblog voortgezet door een externe partij. De mailadressen gekoppeld aan de website verdwijnen.

Artikelen: 18276

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *