Buschauffeurs Waddeneilanden vriendelijk

HEERENVEEN – Arriva staat met haar busvervoer op de Waddeneilanden met een 8,2 wederom op nummer één in de landelijke OV-Klantenbarometer. Het treintraject Leeuwarden – Harlingen is gestegen naar de elfde positie met een 7,6. Ook in de overige vervoergebieden in Nederland geeft de reiziger Arriva positieve klantwaarderingen. Reizigers beoordelen de serviceverlening van Arriva gemiddeld met een 7,4. Het landelijke cijfer is een 7,2.

Vriendelijk personeel

Het gemiddelde cijfer voor het busvervoer op de Waddeneiland, een 8,2, ligt maar liefst een punt hoger dan het landelijk gemiddelde. Reizigers geven uitmuntende scores aan zitplaats (8,9), vriendelijkheid personeel (8,6) en frequentie (7,7). Op alle onderdelen scoren de Waddeneilanden een ster. Dit betekent dat de kwaliteitsaspecten hoger uitkomen dan het landelijke gemiddelde en er een 7 of hoger wordt gescoord.

Jeanet de Jong
Jeanet de Jong

Jeanet de Jong stopt op 31 augustus 2023 met haar Persbureau Ameland. De nieuwsvoorziening wordt onder dezelfde naam, met een ander logo en andere opmaak als nieuwsblog voortgezet door een externe partij. De mailadressen gekoppeld aan de website verdwijnen.

Artikelen: 18260

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *