Buitendienst eilanden op Ameland

BALLUM – De medewerkers van de gemeentelijke buitendienst van de Friese Waddeneilanden ontmoeten elkaar vandaag op Ameland. De ambtenaren buitendienst bezoeken gemeentewerken in de Ballumerbocht, maken een tour over het eiland naar verschillende gemeentelijke werken en komen tussen de middag samen om de lunch te genieten. Het doel van de bijeenkomst is kennismaking en verdieping van de samenwerking, zegt secretaris Hans van Huffelen.

Begin september ontmoetten de medewerkers binnendienst van Vlieland, Terschelling, Ameland en Schiermonnikoog elkaar. De bijeenkomsten vinden in deze vorm voor de eerste keer plaats. In het kader van de VAST-samenwerking is het de bedoeling deze personeelsbijeenkomsten eens in het jaar op een van de vier Friese Waddeneilanden te laten plaatsvinden.

>>> lees hier over Gemeente Ameland

Faber Beheer

Jeanet de Jong
Jeanet de Jong

Jeanet de Jong stopt op 31 augustus 2023 met haar Persbureau Ameland. De nieuwsvoorziening wordt onder dezelfde naam, met een ander logo en andere opmaak als nieuwsblog voortgezet door een externe partij. De mailadressen gekoppeld aan de website verdwijnen.

Artikelen: 18260

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *