Bruin: Voetbalvakantiekamp op Ameland

LEEUWARDEN – Ze speelden alle drie bij Cambuur en staan ook deze zomer weer met z’n drieën op het veld. Oud-Cambuurspelers Rob Kleefman, Jan Bruin en René van Rijswijk, organiseren in samenwerking met voetbalclub Amelandia en Cambuur, voetbalkampen op Ameland. Bedoeld voor spelers tussen de 6 en 16 jaar. Jongens, meisjes, voetballers en keepers. ,,Natuurlijk komt voetbal op de eerste plaats’’, vertelt Amelander Jan Bruin. ,,Maar Ameland is natuurlijk ook prachtig. We hebben de beschikking over een topaccommodatie. Dat maakt het extra leuk.’’ Behalve voetballen bestaat de week uit: 'spanning, avontuur, zee, boottochten, strand, slapen in een jeugdherberg, plezier, bossen, film kijken en nieuwe vrienden maken.'

Er zijn vier leeftijdsgroepen. Een groep voor spelers van 6 tot en met 8 jaar, een groep voor spelers van 9 tot en met 11 jaar, een groep voor spelers van 12 tot en met 14 jaar en de 15 en 16 jarigen.  Het voetbalkamp duurt een hele week, van maandag tot en met vrijdag. De eerste week is van 20 t/m 25 juli en de tweede week van 27 juli t/m 1 augustus.

Drie oud-betaald voetballers hebben de leiding: Rene van Rijswijk (Cambuur, NEC, RKC), Jan Bruin (Cambuur, Zwolle, Volendam en Telstar) en Rob Kleefman (Cambuur). Bruin is 'thuis' op Ameland, hij is er geboren en opgegroeid.

Aanmelden voor het voetbalkamp is nog mogelijk. Aanmelden kan via de website. Klik hier of kijk op de Links-pagina onder de V van Voetbalvakantiekamp of klik op de banner.

lees hier over Jan Bruin en Voetballen op Ameland

Jeanet de Jong
Jeanet de Jong

Jeanet de Jong stopt op 31 augustus 2023 met haar Persbureau Ameland. De nieuwsvoorziening wordt onder dezelfde naam, met een ander logo en andere opmaak als nieuwsblog voortgezet door een externe partij. De mailadressen gekoppeld aan de website verdwijnen.

Artikelen: 18260

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *