Bruin: Voetbalvakantiekamp op Ameland

LEEUWARDEN – Ze speelden alle drie bij Cambuur en staan ook deze zomer weer met z’n drieën op het veld. Oud-Cambuurspelers Rob Kleefman, Jan Bruin en René van Rijswijk, organiseren in samenwerking met voetbalclub Amelandia en Cambuur, voetbalkampen op Ameland. Bedoeld voor spelers tussen de 6 en 14 jaar. Jongens, meisjes, voetballers en keepers. ,,Natuurlijk komt voetbal op de eerste plaats’’, vertelt Amelander Jan Bruin. ,,Maar Ameland is natuurlijk ook prachtig. We hebben de beschikking over een topaccommodatie. Dat maakt het extra leuk.’’

Er zijn drie leeftijdsgroepen. Een groep voor spelers van 6 tot en met 8 jaar, een groep voor spelers van 9 tot en met 11 jaar en een groep voor spelers van 12 tot en met 14 jaar.  Het voetbalkamp duurt een hele week, van maandag tot en met vrijdag. De eerste week is van 24 t/m 29 juli en de tweede week van 31 juli t/m 5 augustus.

De deelnemers kunnen kiezen uit aan voetbalochtenden (6-8 jaar) en een dagkamp of een voetbalkamp met overnachting op Recreatiepark Koudenburg. Voor die groep is er ’s avonds een gevarieerd programma. Dat is dus niet voor de kleintjes. Iedereen die deelneemt, krijgt een volledig tenue, een bal en een diploma. Voor de oudere jeugd, van 9 tot en met 14, is er op de woensdag nog een speciale persdag met medewerking van Cambuurspelers. Dan worden er ook foto’s gemaakt, individueel en van het team, voor spelerskaarten. Die krijgt de groep aan het eind van de week mee.

Aanmelden voor het voetbalkamp is nog mogelijk. Aanmelden kan via de website. Klik hier of kijk op de Links-pagina onder de V van Voetbalvakantiekamp of klik op de banner.

Jeanet de Jong
Jeanet de Jong

Jeanet de Jong stopt op 31 augustus 2023 met haar Persbureau Ameland. De nieuwsvoorziening wordt onder dezelfde naam, met een ander logo en andere opmaak als nieuwsblog voortgezet door een externe partij. De mailadressen gekoppeld aan de website verdwijnen.

Artikelen: 18276

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *