Broekriem op Ameland

HOLLUM – Wordt 2012 een jaar van broekriem aanhalen? Dat betekent dan dat we creatief om moeten gaan met wat we in huis hebben. Wat Koopplein Ameland  betreft betekent dat: wees je eigen Morgenster en speur je zolder af op spullen die nog best een aardige waarde vertegenwoordigen, plaats een rubriekadvertentie en vind een koper.

Het aantal rubriekadvertenties van Koopplein Ameland is de laatste maand iets gedaald. Dat is natuurlijk een mooi bericht, want het betekent dat er veel verkocht wordt via ons eigen Koopplein. Anderzijds is de tweedehands spullen markt op Ameland nog lang niet  los: we hebben allemaal ons eigen marktje op zolder of in de schuur of achterin de kast liggen. Wat u niet meer gebruikt, daar is een ander misschien naar op zoek.

Daarom is het motto van dit jaar:

Zet het op Koopplein Ameland.

De adverteerder die de 900ste rubriekadvertentie plaatst krijgt een Koopplein taart thuisbezorgd

(er staan nu tussen de 800 en 900 advertenties op Koopplein Ameland).

Jeanet de Jong
Jeanet de Jong

Jeanet de Jong stopt op 31 augustus 2023 met haar Persbureau Ameland. De nieuwsvoorziening wordt onder dezelfde naam, met een ander logo en andere opmaak als nieuwsblog voortgezet door een externe partij. De mailadressen gekoppeld aan de website verdwijnen.

Artikelen: 18279

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *