Brigitte Kaandorp komt naar Ameland

Brigitte KaandorpHARLINGEN – Brigitte Kaandorp komt naar Ameland. Ze gaat dit voorjaar op Waddenzeetournee. Met de auto toert zij al jaren trouw door heel Nederland om de mensen aan de wal met een bezoek te vereren. Nu kiest zij met de platbodem vanuit Den Helder het ruime sop.

Brigitte zet koers naar Texel, Vlieland, Terschelling, Ameland en Schiermonnikoog. Via de binnenwateren van Friesland keert zij tenslotte weer terug naar de thuishaven.

Met de zon op het gezicht en de wind nog in de haren zal zij u vergasten op een mooi programma met de beste liedjes uit haar repertoire, gelardeerd met liederen van zout, zee, schipbreuk en verlangen.

Brigitte heeft een ruim hart, een stem als een klok en een hartverscheurend oeuvre.

Op 21 mei is ze in De Boeg te Buren te zien en horen.

Klein Vaarwater staat ook op de app Ameland Actueel. Kaarten voor Kaandorp bestellen kan via Klein Vaarwater. Vanaf 14 mei kunnen bestelde kaarten tegen contante betaling bij de receptie van KVW worden afgehaald. Kaart kost € 17,50 .

>>> lees hier over Brigitte Kaandorp

>>> klik op de banner om het muziekboek van Brigitte Kaandorp te bestellen.

Kaandorp

Jeanet de Jong
Jeanet de Jong

Jeanet de Jong stopt op 31 augustus 2023 met haar Persbureau Ameland. De nieuwsvoorziening wordt onder dezelfde naam, met een ander logo en andere opmaak als nieuwsblog voortgezet door een externe partij. De mailadressen gekoppeld aan de website verdwijnen.

Artikelen: 18279

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *