Bookzo komt naar Ameland

NES – Donderdag 11 februari is de koppelpartner van VVV Ameland, Bookzo, op het eiland om geïnteresseerden wat te vertellen over dit systeem en de mogelijkheden met een nieuw reserveringssysteem TOR (Travelbase Online Reservation). Het nieuwe TOR ontwikkelt VVV Ameland samen met VVV Texel en VVV Schiermonnikoog als vervanging van het huidige TOR.

VVV Ameland organiseert een dag waarop geïnteresseerde gebruikers van TOR en Bookzo informatie krijgen over de boekingssystemen. Een avond organiseren of een inloop bij de VVV is onder de huidige omstandigheden niet mogelijk. Daarom wordt aan Amelanders de mogelijkheid geboden om een afspraak te maken op donderdag 11 februari a.s. 

Pieter Jan Kooger van Bookzo: "De afgelopen maanden was de ontwikkelafdeling van Bookzo druk om een goede koppeling te realiseren met het nieuwe TOR3 dat voor de VVV’s van Texel, Ameland en Schiermonnikoog is ontwikkeld.

We werken de afgelopen jaren al heel prettig samen met deze VVV’s door de huidige TOR-Bookzo koppeling. Bookzo is ontwikkeld voor verhuurders op Texel en wordt daar al vele jaren succesvol gebruikt. Ook op Ameland zijn er steeds meer gebruikers, omdat Bookzo koppelt met belangrijke verhuurwebsites zoals van de VVV’s, maar ook met diverse boekhoudprogramma’s, kassa systemen en channelmanagers.

Iets nieuws is toch altijd weer spannend en we zijn heel benieuwd hoe u het nieuwe TOR systeem gaat ervaren!

Donderdag 11 februari zijn we op Ameland en als u eens vrijblijvend kennis met ons reserveringsprogramma Bookzo (ontwikkeld op Texel!) wilt maken, maken we daar heel graag tijd voor vrij. We zijn die dag aanwezig in het VVV kantoor Bureweg 2 in Nes, ingang aan de zuidzijde (kantoren).

We houden ons aan de Corona regels (1,5 meter afstand) en verzoeken u daarom vooraf een afspraak met ons te maken.

Dit kan door een e-mail te sturen naar: pj@bookzo.nl of telefonisch contact op te nemen 06 30510545."

Jeanet de Jong
Jeanet de Jong

Jeanet de Jong stopt op 31 augustus 2023 met haar Persbureau Ameland. De nieuwsvoorziening wordt onder dezelfde naam, met een ander logo en andere opmaak als nieuwsblog voortgezet door een externe partij. De mailadressen gekoppeld aan de website verdwijnen.

Artikelen: 18260

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *