Boerderijkamers

MARKELO – Ameland heeft veel boerderijen of voormalige boerderijen die tevens gebruikt worden als vakantieverblijf. De website van Boerderijkamers heeft een groot aantal vakantieaccommodaties met boerderijwortels in binnen- en buitenland verzameld en op een overzichtelijke website gezet.

Boerderijkamers.nl geeft informatie over vakantieaccommodaties gelegen op het platteland en/of de boerderij. Daarnaast kan Boerderijkamers optreden als intermediair tussen de klant en verhuurder van een accommodatie.

Enkele Amelander verhuurders hebben de weg naar Boerderijkamers gevonden. De Westsuudwester en Suudooster zitten in het bestand, De Hollumer Trap, De Nachtegaal, schapenhouderij Weidszicht en Paradiso presenteren hun accommodatie op de website.

 

>>> de website van Boerdrijkamers is te vinden via de banner van Boerderijkamers.nl
De banner rouleert op de pagina’s van de website en is altijd op de Links-pagina te vinden. Daar staan alle banners.

 

>>> de website van Boerderijkamers is te vinden op Ameland StartMenus in de rubriek Verzamelsites verhuur

 

>>> ook adverteren via een banner? Kijk hier voor meer informatie.

 

>>> meer accommodaties staan in Vraag & Aanbod Ameland in de rubriek Vakantie op Ameland

Jeanet de Jong
Jeanet de Jong

Jeanet de Jong stopt op 31 augustus 2023 met haar Persbureau Ameland. De nieuwsvoorziening wordt onder dezelfde naam, met een ander logo en andere opmaak als nieuwsblog voortgezet door een externe partij. De mailadressen gekoppeld aan de website verdwijnen.

Artikelen: 18276

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *