Bockbierweek, tentoonstelling, vacature, jubileum op Ameland

HOLLUM – Organiseert jouw restaurant een Oesterweek of Bockbierweek? Heeft jouw pannekoekhuis elke zondag live muziek onder de balken? Hangen er in jouw zaak schilderijen die een vermelding verdienen? Heb je een vacature die je uit wilt zetten? Is een van je zeer gewaardeerde medewerkers een jubileumaantal jaren in dienst?

Is op een van deze vragen – of een eigen variant ervan –  het antwoord 'Ja', stuur dan je informatie naar

info@persbureau-ameland.nl 

Wij maken er een mooi nieuwsbericht van.

Aanslag op promotiebudget?

En is dat een aanslag op je promotiebudget? Geenszins. Niet bij Persbureau Ameland!

Elk bedrijf en elke organisatie die zich heeft laten bijschrijven op de iPhone app Ameland Actueel (tegelijkertijd op de mobiele website ameland-actueel.nl die voor alle smartphones te raadplegen is) draagt niet alleen bij een handzaam mobiel telefoon- en adresboekje, maar kan ook zonder extra kosten gebruik maken van de nieuwsservice van PA. 

En wat kost zo'n presentatie dan?

Een presentatie op het mobiele Ameland Actueel kost 25 euro per jaar. Zo'n twee eurootjes per maand en je kunt 12 keer per jaar gebruikmaken van het publicatieplatform van PA.

Om de presentatie te plaatsen (met adres, direct-bel-knop, websitevermelding, tekst, foto) rekenen we voor het eerste jaar 100 euro.

Direct doen

Wacht niet langer en maak ook gebruik van deze service op de veel gelezen nieuwssite van Ameland. De enige website die bovenop het nieuws zit, de politiek volgt en meer doet dan plaatsen van persberichten.

Jeanet de Jong
Jeanet de Jong

Jeanet de Jong stopt op 31 augustus 2023 met haar Persbureau Ameland. De nieuwsvoorziening wordt onder dezelfde naam, met een ander logo en andere opmaak als nieuwsblog voortgezet door een externe partij. De mailadressen gekoppeld aan de website verdwijnen.

Artikelen: 18280

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *