Bijna duizend

HOLLUM – De nieuwe loot aan de tak van Persbureau Ameland bloeit en staat bijna op duizend publicaties. Bijna duizend berichten over de eilanden, de Waddenzee, de storm, de lekkere lokale producten en bedrijvigheid op en rond het waddengebied. Word ook Waddenposter en zet je waddenervaringen, wetenswaardigheden, bedrijf en vakantiehuisje op Waddenpost.

Waddenpost is hard op weg een enorme bibliotheek van het waddengebied te worden. Wel eens gehoord van de Black Sun op Rømø, of het vliegerfeest op onze vriend Fanø, de Kerstmarkt in Esbjerg en Hamburg en het Rondje om Texel? Wist je van de Kerstparade in Ribe, het Charles Dickens evenement in Dokkum, de smaak van de wadden en de oestersafari op Fanø? Niet alleen is het leuk om te lezen en zien hoe het er op onze buureilanden toegaat, de activiteiten daar kunnen ook inspirerend zijn en nieuwe kansen tonen. Voor Ameland is het leerzaam en leuk om eens een kijkje op de Duitse en Deense Waddeneilanden te nemen en voor de Duitsers en Denen is het boeiend om Ameland eens aan te doen. Met elkaar zetten we het Werelderfgoed Waddenzee op de kaart.

Daar kan iedereen, ook jij en ook u, aan bijdragen door je foto's, filmpjes en blogs op Waddenpost te plaatsen. Dat doe je door een account aan te maken, rechtsboven naast de zwaaiende zeehond, en daarna kun je los.

 

Jeanet de Jong
Jeanet de Jong

Jeanet de Jong stopt op 31 augustus 2023 met haar Persbureau Ameland. De nieuwsvoorziening wordt onder dezelfde naam, met een ander logo en andere opmaak als nieuwsblog voortgezet door een externe partij. De mailadressen gekoppeld aan de website verdwijnen.

Artikelen: 18276

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *