Bidprentjes gezocht

HOLLUM – Amelander Historie zoekt voor zijn beeldbank van Amelander foto's bidprentjes van vroeger en nu. Amelander Historie plaatste daarvoor een rubriekadvertentie, een oproep op Vraag & Aanbod Ameland.

U vindt hier de oproep van Jacob Roep van Amelander Historie.

Amelander Historie en Persbureau Ameland werken op verschillende manieren samen en enthousiasmeren elkaar in het zoeken naar en vinden van oud nieuws en nieuw nieuws onder het mom "samen werkt het beter."

Amelander Historie heeft een WebWinkeltje geopend op de website van Persbureau Ameland, waar regelmatig oproepen en aankondigen geplaatst worden.

U kunt ook uw oproepen en aankondigingen plaatsen en spullen te koop aanbieden. Voor particulieren is dat helemaal gratis.

Lees hier hoe dat voor bedrijven en particuliere verhuurders werkt.

Verenigingen en stichtingen kunnen contact opnemen met PA via CONTACT voor facilitaire sponsoring. Zij kunnen dan zonder kosten gebruik maken van de service van PA. Persbureau Ameland vraag er een tegenprestatie voor terug in de vorm van een banner op de website.

Jeanet de Jong
Jeanet de Jong

Jeanet de Jong stopt op 31 augustus 2023 met haar Persbureau Ameland. De nieuwsvoorziening wordt onder dezelfde naam, met een ander logo en andere opmaak als nieuwsblog voortgezet door een externe partij. De mailadressen gekoppeld aan de website verdwijnen.

Artikelen: 18260

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *