Begin het jaar goed

HOLLUM – Begin het jaar goed! Grijp nu uw kans en breng het nieuws en de acties van uw organisatie onder de aandacht op de website die gelezen wordt en geef minimaal uit voor een maximum aan aandacht. Persbureau Ameland biedt het podium aan uw bedrijf en uw evenement.

PA kan allerlei leuke berichten plaatsen, zoals over een jubileum, een medewerker die al lang in dienst is, een actie voor een product, een uitverkoop, een nieuwe ontwikkeling in het bedrijf of een vacature. We willen het allemaal van elkaar weten, Ameland liefhebbers lezen dat graag en aandacht doet verkopen. Het grote voordeel van het online nieuws van PA is dat het super actueel is en dat de agenda en de nieuwsberichten elkaar versterken. Daar kunnen alle bedrijven en organisaties hun voordeel mee doen. Bekijk hier een voorbeeld van een bedrijfsbericht van Hotel Dolores.

PA brengt daarom de Media Pakketten onder de aandacht. Er zijn er drie, een Basis, Plus en Super. Bij elk pakket hoort een banner op de website van het Ameland nieuws, die tien dagen voordat het jaar om is automatisch een berichtje geeft. Op dat moment kun je als opdrachtgever besluiten van pakket te wijzigen, het voort te zetten of af te zeggen. Geen verrassingen, altijd helder en duidelijk.

Kijk hier wat precies bij elk van de Media Pakketten is inbegrepen en bekijk de minimale kosten voor maximaal voordeel voor de adverteerder.

Het meest gekozen pakket is de Plus, voor 120 euro voor een heel jaar. Voor een tientje per maand publiceert PA het hele jaar door uw nieuws. Bij alle drie de Media Pakketten geldt dat je gratis advertenties kunt plaatsen op Vraag & Aanbod Ameland. Dat is naast de redactionele aandacht ideaal voor bijvoorbeeld verhuurders om hun last minutes te plaatsen.

Het Super Pakket is wat duurder, maar daarvoor krijg je dan ook een speciaal ontworpen banner in de rechter kolom, die op alle pagina’s te zien is.

Meteen doen!

PA is al meer dan 15 jaar dagelijks actief om het nieuws van het eiland te brengen, PA is een platform voor mededelingen en ingezonden brieven, brengt de gemeentepolitiek en verslaat de evenementen en wat er maar op het eiland gaande is.

Om die 15 jaar te vieren biedt PA het Media Pakket dat u nu afsluit aan met de aanbieding van 15 maanden voor de prijs van 12. Wij van PA zeggen: ‘Meteen doen!’ Aanmelden kan via CONTACT. Zet in het bericht of u kiest voor Basis (60 euro voor 15 maanden), de Plus (120 euro voor 15 maanden) of de Super (1200 euro voor 15 maanden met een extra banner in de rechter kolom op alle pagina’s van de nieuwssite). Deze aanbieding geldt alleen in de jubileummaand januari 2020.

Persbureau Ameland is de best bekeken nieuwssite van het eiland, met berichten over Ameland en de Wadden. Elke dag worden de nieuwe berichten tussen de 400 en 2000 x bekeken en regelmatig gaat het lezersaantal van een populair bericht over de 4000 views. Persbureau Ameland beheert ook het YouTube kanaal Ameland Vandaag, dat inmiddels bijna 1000 abonnees heeft en een veelvoud aan kijkers.

Jeanet de Jong
Jeanet de Jong

Jeanet de Jong stopt op 31 augustus 2023 met haar Persbureau Ameland. De nieuwsvoorziening wordt onder dezelfde naam, met een ander logo en andere opmaak als nieuwsblog voortgezet door een externe partij. De mailadressen gekoppeld aan de website verdwijnen.

Artikelen: 18276

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *