Beach Volleyball op Ameland

HOLLUM – PALM Beach Life toernooi doet op 30 juni en 1 juli Ameland aan. De organisatie van het PALM Beach Life Beach Volleyball Circuit, Free Time Promotion combineren ontspanning met gezonde inspanning. Zij organiseren dit jaar voor het zestiende seizoen een zomer lang beach volleyball toernooien. PALM Beach Life is een sportief en relaxt evenement dat voor iedereen vrij staat om aan deel te nemen of om gewoon te komen kijken. Er zijn topwedstrijden te zien.
Meer dan 9.500 teams en 40.000 deelnemers doen mee. Verdeeld over alle weekenden van eind mei tot begin september en op 21 locaties aan zowel de kust als in het binnenland. Dit jaar overigens ook voor het eerst in het buitenland en wel in het Belgische Mol. De toernooiencyclus eindigt in Scheveningen met de ontknoping van de Palm Beach Life Ranking waarvoor de fanatiekere spelers wekelijks punten kunnen halen.
Op 30 juni en 1 juli gaat het circuit los op het badstrand van Hollum, bij The Sunset.

Jeanet de Jong
Jeanet de Jong

Jeanet de Jong stopt op 31 augustus 2023 met haar Persbureau Ameland. De nieuwsvoorziening wordt onder dezelfde naam, met een ander logo en andere opmaak als nieuwsblog voortgezet door een externe partij. De mailadressen gekoppeld aan de website verdwijnen.

Artikelen: 18279

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *