Beach Party voor klas 4 BWS

NES – Het is feest op feest voor de vierdeklassers van de BWS: slaagfeestje, Vleyenfeest, Beach Party en volgende week de diploma-uitreiking met daarna het diplomafeest. Donderdagavond organiseerden de derdeklassers van de BWS het inmiddels traditionele afscheid van de leerlingen die examen hebben gedaan en de leerlingen die tussentijds overstappen naar een andere school.

De geslaagden rijden op een grote platte wagen door het dorp, voorafgegaan door De Gromkes en een trekker van Ab Kiewied. In polonaise op de kar trekken ze een slinger door het dorp om bij school hun afscheidsfeest te vieren. Bijna alle examenkandidaten van de lichting 2011 zijn geslaagd. Eén vierdeklassers moest een herexamen doen. Dat is inmiddels achter de rug en deze kandidaat wacht met spanning op de uitslag, die pas op de ochtend van de diploma-uitreiking komt. Volgende week woensdag kunnen Tato, Taron, Dennis, Doreen, Inge, Niels, Myrthe, Sanne, Bente, Britt, Debbie, Stephan, Francisco, Margreet, Annique, Boyd, Steven, Kelsey, Charlotte, Mila, Len, Henk, Nicole, Willem, Claudia, Dexter, Peter, Linda en misschien ook Margaret met hun papiertje wapperen en vrolijk de zomer ingaan. Op naar de volgende fase in hun leven: leren en wonen buiten het eiland.

Jeanet de Jong
Jeanet de Jong

Jeanet de Jong stopt op 31 augustus 2023 met haar Persbureau Ameland. De nieuwsvoorziening wordt onder dezelfde naam, met een ander logo en andere opmaak als nieuwsblog voortgezet door een externe partij. De mailadressen gekoppeld aan de website verdwijnen.

Artikelen: 18276

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *