BBC zoekt Amelander gezin

LONDEN – BBC TV is op zoek naar een Nederlands gezin en wil het allerliefst een familie op Ameland filmen. De opnames vinden al in augustus van dit jaar plaats. Anna Brent van Twenty Twenty Television is op zoek naar een gezin dat ouderwetse waarden, discipline en grenzen hoog in het vaandel heeft staan. Ze zoekt een gezin dat bereid is om twee Engelse teenagers de kans te geven enige broodnodige structuur in hun leven aan te brengen.

Anna Brent: “In navolging van het enorme succes van de eerste twee series, zoekt BBC TV rolmodelgezinnen om deel te nemen aan een derde serie programma’s over ouderschap.

In elke – een uur durende – aflevering gaan twee Engelse teenagers naar een buitenlands gezin om mee te maken hoe in dat land, volgens de regels van dat gezin, geleefd wordt.

In de vorige afleveringen heeft BBC TV twee zeer verwende Engelse teenagers naar diverse landen over de gehele wereld gestuurd. Van Jamaica tot India en van Alabama tot Zuid Afrika. In deze aflevering wil BBC TV twee Engelse teenagers naar Nederland sturen.

Wij zoeken een traditioneel en conservatief Nederlands gezin (met kinderen van 13-18 jaar) dat trots is op hun consequent ouderschap en familiewaarden in ere houdt en dat bereid is om twee Engelse teenagers een week in hun gezin op te nemen. De bedoeling daarvan is om deze jonge mensen een ander inzicht te verschaffen op het gebied van discipline, werkhouding en morele waarden. Daar Nederland in het buitenland toch vaak bekend staat vanwege vrijzinnige opvattingen, wil BBC TV laten zien dat er ook bevolkingsgroepen leven die nog geloven in goede ouderwetse opvoeding, familiewaarden en gemeenschapszin.

Wij zijn op zoek naar gezinnen die de Engelse taal redelijk tot goed beheersen.

Van de Engelse teenagers wordt verwacht dat ze mee naar school en kerk gaan, hun huiswerk maken en meehelpen met huishoudelijke taken en/of het familiebedrijf. Ook moeten zij meedoen aan vrijwillige en gemeenschappelijke activiteiten die het gezin onderneemt. Zij moeten niet gezien worden als gasten, maar als nieuwe gezinsleden. Gastgezinnen krijgen $1,000 (USD) onkostenvergoeding tijdens het verblijf van de teenagers.

Het productieteam zal intensief samenwerken met het gastgezin en gastschool om alles te regelen voor de week dat gefilmd wordt.”

Twenty Twenty Television is een van de vooraanstaande onafhankelijke productiemaatschappijen die intelligente en prijswinnende programma’s maken en die dit programma gaat maken voor BBC TV.

Dus: Als u trots bent op uw consequent ouderschap en uw gezinswaarden en -normen, neem dan contact op met Anna Brent voor meer informatie betreffende deze Tv-serie. Email dan ook een beknopte gezinsbeschrijving met uw contactgegevens naar:

annabrent@twentytwenty.tv  of bel Anna Brent in London op nr. 00 44 207 284 2020, dan belt zij u meteen terug.

 

Jeanet de Jong
Jeanet de Jong

Jeanet de Jong stopt op 31 augustus 2023 met haar Persbureau Ameland. De nieuwsvoorziening wordt onder dezelfde naam, met een ander logo en andere opmaak als nieuwsblog voortgezet door een externe partij. De mailadressen gekoppeld aan de website verdwijnen.

Artikelen: 18280

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *