Bazaar en rommelmarkt in Herenwegkerk

HOLLUM – Op dinsdag 5 augustus houdt de Federatie Doopsgezind-Gereformeerd Ameland haar jaarlijkse bazaar en rommelmarkt. Hieronder volgt het programma voor deze dag:

U kunt vanaf 10.00 uur terecht in de kerk aan de Herenweg in Hollum.

In en om de kerk zijn de volgende activiteiten: rommelmarkt, verkoop van eigengemaakte goederen van de zusterkring en de

knutselclub, gebak en veel speelgoed voor de kinderen, boeken, grammofoonplaten en cd’s. Verder kunt u leuke prijzen winnen bij de verschillende verlotingen, o.a. een fiets. De hele dag door zijn naast de kerk oliebollen te koop en kunnen de kinderen ponyrijden.

Ook worden handgemaakte artikelen verkocht, die zijn vervaardigd door gemeenteleden van de Unitarische kerk in Nagyajta, onze partnergemeente in Roemenië. De opbrengst hiervan is bestemd voor onze partnergemeente.

's Avonds vanaf 20.00 uur is er een openbare veiling in de Herenwegkerk, waar spullen bij opbod verkocht worden. Om 19.30 uur is de kerk al open, zodat u kunt zien wat er zoal te koop is. In korte pauzes draait het Rad van Avontuur, waarmee u mooie prijzen kunt winnen.

Er zijn op de veiling een aantal fraaie, antieke voorwerpen te koop, die wel het een en ander op moeten brengen.

Giften voor deze dag zijn natuurlijk ook welkom.

U kunt uw gift overmaken op IBAN rek.nr.: NL56 RABO  0302.0000.11  t.n.v.

Federatie Doopsgezind-Gereformeerd Ameland onder vermelding van:

'Gift Bazaar/rommelmarkt 2014”.

De bazaarcommissie van de Federatie:  Pietje Ruijgh, Giel van Leerzem,

Cor Dokter, Natasja Rooyackers, Afie Visser, Marjan Polet en Heleen Brouwer.

Tot ziens op dinsdag 5 augustus!

Jeanet de Jong
Jeanet de Jong

Jeanet de Jong stopt op 31 augustus 2023 met haar Persbureau Ameland. De nieuwsvoorziening wordt onder dezelfde naam, met een ander logo en andere opmaak als nieuwsblog voortgezet door een externe partij. De mailadressen gekoppeld aan de website verdwijnen.

Artikelen: 18279

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *