Basistraining Ambassadeur van het Wad 2016

TEXEL – Net als voorgaande jaren organiseert de Vereniging voor Beroepschartervaart (BBZ) samen met Ecomare en met subsidie vanuit het Waddenfonds weer twee waddentrainingen, een basistraining en een vervolgtraining. De vervolgtraining zit al vol, maar voor de basistraining is nog plek vrij. De training is voor professionele scheepseigenaren actief op ’t Wad. De basistraining is op 10 en 11 maart 2016 en vindt plaats bij Ecomare op Texel.

Het doel van deze trainingen is om kennis op te doen over het leven op het wad en hoe u deze kennis op een boeiende manier over kunt dragen op uw gasten. Dit sluit nauw aan op de doelen van het Actieplan Vaarrecreatie Waddenzee.

Deze trainingen zijn oorspronkelijk ontwikkeld voor bemanningsleden van charterschepen, maar staan ook uitdrukkelijk open voor andere scheepseigenaren die professioneel op 't Wad werkzaam zijn. Naast de training bieden de bijeenkomsten ook de mogelijkheid om andere ondernemers op het Wad te ontmoeten en te netwerken.

De kosten per training zijn €105,- en is inclusief lesmateriaal, lunch, diner, ontbijt, vervoer en overnachting. Mede dankzij het Waddenfonds, kan de BBZ het tarief voor deze training laag houden. Opgave kan bij BBZ via wennekes@beroepschartervaart.nl.

Jeanet de Jong
Jeanet de Jong

Jeanet de Jong stopt op 31 augustus 2023 met haar Persbureau Ameland. De nieuwsvoorziening wordt onder dezelfde naam, met een ander logo en andere opmaak als nieuwsblog voortgezet door een externe partij. De mailadressen gekoppeld aan de website verdwijnen.

Artikelen: 18260

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *