Arriva presenteert Sociaal Arbeidsplan ‘Sociaal op weg’

HEERENVEEN – Maandag 23 mei heeft Arriva haar Sociaal Arbeidsplan ‘Sociaal op weg’ overhandigd aan minister Asscher van Sociale Zaken en Werkgelegenheid. In dit plan presenteert de vervoerder onder andere 500 vaste arbeidsplaatsen en 50 extra functies voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Arriva heeft hiertoe zelf het initiatief genomen omdat zij hierin haar maatschappelijke verantwoordelijkheid neemt.

Als uitdager en innovator in de OV-markt wil Arriva een werkgever zijn die haar mensen uitdaagt ondernemend te zijn en het beste in zichzelf naar boven te halen. Vanuit de overtuiging dat persoonlijk ondernemerschap en het leveren van goede prestaties floreren bij een stabiele basis, hechten we aan betrouwbaarheid, staan we voor onze mensen en investeren we in duurzame arbeidsrelaties.

Om ook in de komende jaren een aantrekkelijke werkgever te blijven, die beschikt over een gemotiveerde en inzetbare workforce, heeft Arriva een robuust Sociaal Arbeidsplan ontwikkeld. Een plan dat wordt gekenmerkt door:

De totstandkoming van 500 vaste arbeidsplaatsen.

Realisatie van 50 extra banen voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt.

Het vergroten van duurzame inzetbaarheid bij medewerkers door middel van een actieplan duurzame inzetbaarheid.

Innovatieve workforce door middel van uitbouw van het ‘werken naar mogelijkheden’ en de introductie van ‘gegarandeerd verlof’.

Arriva rijdt ook op Ameland.

 

Jeanet de Jong
Jeanet de Jong

Jeanet de Jong stopt op 31 augustus 2023 met haar Persbureau Ameland. De nieuwsvoorziening wordt onder dezelfde naam, met een ander logo en andere opmaak als nieuwsblog voortgezet door een externe partij. De mailadressen gekoppeld aan de website verdwijnen.

Artikelen: 18279

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *